.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте, аз съм момче на 14. Отскоро разбрах, че едно момиче ме харесва. Тя е много готина и наистина бих тръгнал с нея ,но в момента съм 8 кл в Първа немска, тренирам активно (по около 4 часа на ден) и живеем далече един от друг (аз в Люлин, а тя в Стрелбище). Въпреки това аз искам да се получат нещата между нас, но може да не я виждам често... Какво мислите, да тръгнем ли, или не?

Голям фен Аватара на Starless
    Има ли желание, има и начин.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Кажи на баща ти да ти бие два шамара и после ходи си лягай, че пак си недоспал

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Кажи на баща ти да ти бие два шамара и после ходи си лягай, че пак си недоспал
    Искаш да му биеш шамари ли?

Ако за теб Люлин и Стрелбище са далечно разстояние сигурно изборът ти на гадже ще бъде ограничен до съседката под и над вас.

ей баща ти оригинален си като анцуг от илиянци

а относно разстоянието, то никак не е малко е излиза ми 2 часа отиването и връщането
    Последно редактирано от SoCool : 10-18-2014 на 18:02

Супер фен Аватара на fanton1
    щом ти харесваш момичето както и тя теб значи ще се получи това ,че живеете на малко по-голямо разтояние един от друг не е голяма пречка хващай я докато не си е харесала друг

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от SoCool Виж мнението
    а относно разстоянието, то никак не е малко е излиза ми 2 часа отиването и връщането
    Аз за 2 часа стигам от София до Пловдив, че ми остава време и една бира да изпия.

Взимаш 83 и за 15 мин. си там.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Люлин и Стрелбище не е изобщо далече щом ти харесва момичето нямаше да те спира някво си разстояние

Супер фен Аватара на NissaN
    И какво тренираш по 4 часа на ден всички станаха фитнесджий поне зобиш ли с нещо или вземаш Креатинова матрица или и това не.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си