.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Много бавиш нещата? На първа среща, окей, може да не стане, но на втората се действа, задължително. Защо са ти повече от 2 срещи с момиче?

Това с прекаленото занимаване ти го обясниха вече момичетата, то тегли много надолу..

Но проточването на нещата си е най-вероятно в основата на проблема ти, щото то води след себе си и досаждането и прекаленото занимаване и това да изглеждаш отчаян в очите на въпросното момиче.

Добре, но аз на втората среща едва ще познавам въпросното момиче, как да действам.. няма ли да ме сметне за поредния бройкаджия примерно?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Я си прочети последните постове и ще разбереш резултатите от стремежа ти да не си бройкаджия в очите на момичето.

Бройкаджия ще си, ако се опиташ да я вкараш в леглото още на втора среща, примерно.

t.b.Nagato
    Guest
    момичето го каза, аз също ти го казвам от опит, не и стой постоянно на главата, защото им омръзва много бързо, опитай се да ги държиш постоянно заинтересовани, не си разкривай всичко още първият ден, от друга страна има още една опция, разбрала е момичето че си страхливец и те е страх да предприемеш нещо по-сериозно, прекалено си плах и свит и затова е спряла комуникацията си с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си