.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Странно сърбене?

Здравейте!
    От 1 седмица на моменти ми се появяват доста странни сърбежи. Те засягат пениса ми. Отстрани на него ми се зачервява и доста сърби. Не е някаква пъпка,защото и то двете страни ми се зачервява и ме сърби. Под самата глава имам предвид. Някакви идеи от какво може да е? И ако го мажа примерно със Медико Идеал дали ще помогне? А и имали някаква вероятност да са срамни въшки? Макар,че аз съм девствен, и няма как да се заразя. А за хавлиите ползвам само нашите. Тоест на семейството. Излизат ми малки пъпчици, много малко се виждат. Притеснявам се... Идеи ?
    Последно редактирано от facesad : 10-18-2014 на 19:25

Мега фен Аватара на baby_baby
    гъбички?

Отиди на лекар. С някакво соц кремче, няма да оправиш работата, особено ако са гъбички.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    То иска и да го миеш понякога.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Гъбички или друго кожно възпаление. Няма да мине само, но и Медико Идеал няма да помогне. По-добре да те види лекар и да ти предпише мазило. Обикновено е Дектакорт, но не се самолекувай.

От 2-3 дена на сам само по 1 път на ден ме е засърбявало. Не е като преди. Отстрани на самият пенис е останало червено,но е хванало нещо като кора. Смисъл все едно е имало някаква рана, и е малко грапаво отстрани. Надявам се да ме разбирате. Мисля,че се е оправило,но защо е останало отстрани така..

Топни го в чаша с ракия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си