.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Голям фен Аватара на JuStElly

Youtube канали

Здравейте, наскоро започнах youtube beauty канал и мисля, че ще бъде много полезно за всички, които се опитват като мен да разпространят работата си, да има тема, където можем да публикуваме каналите си и новите си видеа.

Ежедневен пролетен грим: https://www.youtube.com/watch?v=tgCy...Ayu_bZSrgUgHRw
    Канала ми: https://www.youtube.com/user/justellu

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Успех!

Благодаря!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Бих те гледал, ако не беше партньор на тоя умрял сайт you tube.
    Не че очаквам много от естествена блондинка, дори би ми било забавно да те слушам как дрънкаш на английски, но никога няма да сложа ебания флаш плеър на адоб само заради твоите клипове.

^Защо просто не си замълчиш вместо да ръсиш тъпотии на поразия?

Към авторката, не чувам твоя глас изобщо, а музиката ти е ужасно силна. Изключително дразнещо е.
    Последно редактирано от Hayashi : 03-21-2014 на 21:42
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    ^Никой не те кара да гледаш - като не искаш недей влиза в youtube.
    На авторката - успех!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Музиката ти е много силна и дразнеща. Според мене гримът ти е много просто. Измисли нещо малко по-сложно. За такова лесно нещо .. цял клип?
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^Никой не те кара да гледаш - като не искаш недей влиза в youtube.
    На авторката - успех!
    Всъщност нямаше да влизам в подробности, ако не беше решила да ми се правиш на умна от друг профил, JustElly.

Не случайно написах, че от естествена блондинка не очаквам много, но и не мислех, че някой може да стигне до там.

https://plus.google.com/113537713336492668305/posts

Толкова си зле, че си копи/пействала на повече от 200 чужди клипа едни и същи коментари.
    ==========
    Hey, I am a new youtuber and I would really appreciate if you check out my channel because I put a lot of time and effort in it and it would mean the world to me!!! This is my Spring Clothing Haul, please check it out xoxo
    ===============
    Hey, i really love your videos, you're so gorgeous!!! Can you check out my channel, I make beauty and fashion video, please, it would mean the world to me!!! This is my Spring Clothing Haul
    =====================================
    Hey guys, I know that everybody hates these spam messages, but I am a new youtuber and I put a lot of effort in my work so it would mean the world to me if you check out my channel!!! This is my spring essentials video, please watch it!!!
    ==========================
    Hey, your video is awesome!!!!! Can you check out my spring essentials, please, i've put a lot of effort in it and i really want more people to see it :
    ==================================
    Amazing video!!! Can you ckeck out my spring essentials, it is my first video and I know it's annoying but I am really excited and I want more people to see it!! Thanks !!!
    =====================================
    Последно редактирано от papugai : 03-22-2014 на 09:55 Причина: Премахнах комплиментите за русата и шунда

^Какъв друг профил... Аз си имам само един профил. Защо ме свързваш с въпросното момиче не знам. Нещо не си наред
    Последно редактирано от girl91 : 03-22-2014 на 10:01

Голям фен Аватара на G3GaSa
    ^Какъв друг профил... Аз си имам само един профил. Защо ме свързваш с въпросното момиче не знам. Нещо не си наред
    Не му обръщайте внимание "може би, не е добре момчето", преди и мен беше ме свързал с Fisherman & MasOyama

Страдаш ли от шизофрения ?

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Не му обръщайте внимание "може би, не е добре момчето", преди и мен беше ме свързал с Fisherman & MasOyama
    Теб за първи път те виждам.

Напълно добре съм си, но май ти имаш някакъв проблем. Повече няма да обръщам внимание на твоите коментари във форума (това трябва да направят и всички останали от този форум), защото ти освен да се заяждаш и да пишеш глупости друго не можеш и твоите коментари не заслужават да бъдат прочетени

Русо гладно няма, значи цял живот ще имаш храна на масата.

Напълно добре съм си, но май ти имаш някакъв проблем. Повече няма да обръщам внимание на твоите коментари във форума (това трябва да направят и всички останали от този форум), защото ти освен да се заяждаш и да пишеш глупости друго не можеш и твоите коментари не заслужават да бъдат прочетени
    Някои хора толкова си могат.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Някои хора толкова си могат.
    Би ли влезнала тук
    http://vocaroo.com/
    и да се запишеш как казваш= Дай да го лапна, че ме е гнус да го гледам

Приличаш ми на едно момиче, искам да видя дали съм прав.
    Благодаря

На аватарът не съм аз, умник. Шансът да ме познаваш е по-малък от нулев, така че дори недей да се пробваш.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На аватарът не съм аз, умник. Шансът да ме познаваш е по-малък от нулев, така че дори недей да се пробваш.
    Как така не си ти, нали е задължително да е с твоя снимка ?
    Нямах предвид визуална прилика, а умствен багаж, и тя е като теб, тъпа и инатлива.

Не тръгвай да характеризираш хора, които никога няма да достигнеш.

Не го правя.
    Поисках нещо много просто, сигурно имаш основателна причина да откажеш, сигурно се страхуваш, че ще те позная.

Мега фен Аватара на tori
    ^ Ако само с тъпи и инатливи мацки се занимаваш, нищо чудно да свързваш рандъм момичета със свои познати. „Като имаш ниски критерии, показваш, че не можеш да имаш по-високи.“ както е казах един виден форонен потребител.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ^ Ако само с тъпи и инатливи мацки се занимаваш, нищо чудно да свързваш рандъм момичета със свои познати. „Като имаш ниски критерии, показваш, че не можеш да имаш по-високи.“ както е казах един виден форонен потребител.
    Ти имаше хубави цици, няма да те почвам, но относно критериите, ще споделя нещо.
    Само много просто същество би смятало, че критериите могат да се мерят, за да се пишат 'ниски/високи'
    Ти може да харесваш умни и красиви, а аз грозни и тъпи. Да не би да имаш по-високи критерии от мен или са различни вкусове. Омръзнало ми е всякви прошляци да размишляват за неща, които малките им кратуни не могат да поберат.
    Същото това просто същество има една не по-малко "интелигентна" приятелка, която го задмина по олигофрения, и нямам предвид, че си е сложила тоя смешен израз в подписа.

papugai, не мисля да се заяждам с теб, това че съм естествена блондинка по никакъв начин не влияе на интелекта ми, но ти можеш да си вярваш на стереотипите. Не виждам какво общо има цвета на косата ми. А колкото до другия профил, да, направих си нов профил и написах 300 мнения от него, само и само, за да мога да ти отговоря тук... мхм

Съжалявам за звука на видеото, още съм начинаеща във обработването и не ми се беше получило. Ето го новото ми видео, какво ще кажете за него (надявам се съм оправила или поне подобрила проблема със звука):

https://www.youtube.com/watch?v=xVvR...Ayu_bZSrgUgHRw

П.С. Благодаря за всички мили коментари!

Супер фен Аватара на mayaaa
    papugai, айде скрий се някъде. Какви са ти тия гениални мнения последно време не знам... До колкото си спомням се подвизаваше из информационните технологии и там се справяше добре (въпреки, че от време на време издрънкваше някоя глупост, като това колко умрял сайт е youtube), така че ще те помоля да се върнеш там и да си запазиш малоумните коментари за себе си, като не са ти искани.
    Към авторката: Много по-добре ти е видеото! Успех!

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    papugai, А колкото до другия профил, да, направих си нов профил и написах 300 мнения от него, само и само, за да мога да ти отговоря тук... мхм
    Не само си си направила, а и си се върнала в миналото, за да изглежда по-реалистичен.
    Русичка си, някои биха ти простили, че се справяш трудно с мисленето, но аз не съм от тях.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    papugai, въпреки, че от време на време издрънкваше някоя глупост, като това колко умрял сайт е youtube
    На всяка твоя причина да смяташ тубата за свестен сайт, ще ти давам по две, че вече не става за нищо.
    Заради залупени спамери като пусналата темата, въведоха задължителен профил в гугъл, за да пишеш коментари.
    Заради малоумни геймъри, приемат всеки примат за партньор.
    Заради скучни в/блогъри позволиха куцо и сакато да слага реклами по клиповете си.
    Последно редактирано от papugai : 03-24-2014 на 21:33

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Заради залупени спамери като пусналата темата, въведоха задължителен профил в гугъл, за да пишеш коментари.
    Ама то хем спамари има, хем сайта е умрял.
    Заради малоумни геймъри, приемат всеки примат за партньор.
    Личните предпочитания не ти ги приемам за довод. За да са партньори тези "примати" имат достатъчно фенове и не, аз не съм един от тях, но това не променя факта.
    Заради скучни в/блогъри позволиха куцо и сакато да слага реклами по клиповете си.
    Влог = видео блог, защото явно не си достатъчно наясно кое е правилното в случая. Същата работа, като са ти скучни не ги гледай, но това пък ни най-малко показва, че сайта не става за нищо.
    Ще ме извиняваш, ама това е сайт, който се знае от целия свят. Използван е от милиони (ако не и милиарди) хора. Ти си просто никой спрямо тяхната система, успех и развитие. Не би могъл да направиш и на половина на тяхната популярност сайт, така че, айде, недей да ръсиш повече глупости.

Плюс, че ти май нещо не ми схвана поста. Ако искаш си живей по свои си представи в няк'ви заблуди, ама темата не е с цел да обсъждаме какъв е и не е YouTube. Реши, че трябва да спамиш със странични мнения, като никой тук не се интересува от това и като някой си позволи да ти го каже, ти веднага скочи. Единственият въпрос е дали наистина реши, че авторката много се интересува от думите ти, че да ти пише от други профили или просто го използва като възможност да продължиш да си пробутваш мнението без да ти е поискано.
    А за цвета на косата на авторката просто не знам какво да кажа. Ок, издрънка някаква жалка обида веднъж, преживява се. Ама не, ти явно по-смислен довод не можеш да си намериш, затова реши да го повтаряш във всеки втори пост. И смееш да ми обсъждаш интелектуалното ниво на авторката.
    А бе, започвам да имам някакви съмнения, че изведнъж и аз ще се окажа неин друг профил, заради това, че съм ти коментирала остроумията, ама кой знае.
    А като се замисля, че някога те смятах за доста добър форумен потребител...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си