- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тая мощно са я пръснали
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Т'ва приятно закръгленото и да го заколят за Коледа, не бих го ял.
Интересно, има си сериозен приятел. Трябва да е мнооооого широко скроен.....
Последно редактирано от VinDiesel : 02-21-2015 на 21:28
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тая сигурно ходи все едно цял живот е яздила кон.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ахахахаха, тая русенка направо ме разби, да. Бас държа, че или я познавам, или поне я знам като физиономия. Дейба, не пише обаче име...
Честито за рекорда! Пожелавам и още много рекорди/чепове да чупи!
n00bs
тая съм я тренирал за рекорда
КОментирам защото не знам от кога съм регистриран лол
Ти не беше ли ветеринар?Първоначално написано от haritov
Don't hate the hacker,
hate the code!