- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малък е от мен...?
Привет,
Давам направо....
До сега не ми се е случвало такова нещо.
Не съм имала сериозно гадже понеже съм 9ти клас. Имах си детска зарибявка преди 2 години. Не мога да се оплача от внимание. До сега не съм изпитвала нужда да си имам гадже.
Дойде му момента, харесах си едно момче, симпатяга, добро момче , познаваме се от преди, НО ... ето го и проблема, с една година по-малък е и е една идея по-нисък. Издивях около това ''момченце'', не знам какво да правя. От моето училище е ......
драстична мерка XD
и какво като е по-малък ? има момчета който са на 15-16 ,а мислят като 25+ така че му дай шанс и виж какво ще стане
пиши му във фб![]()
Да, но не сме заедно.... това е проблема не спирам да мисля за него и го сталквам постоянно, но не смея да му се меся, защото съм по-голяма.
аз съм от хората, на които не им пука, смисъл запознават се, контактна съм и обичам да си говоря рандъм с хората и да ги опознавам, но в този случай ми е неловко![]()
а какво ще си помислиш ако някой твой съученик тръгне с 24 годишна ?
не, разбира се, инъче нямаше да ви занимавам
аз не съм на 24, става въпрос за 1 година разлика, даже половин, деъм, но явно няма да стане...
ако и той те харесва ще стане просто му прави намеци ако не се усети му го кажи с целувка тогава вече трябва да се е сетил как стоят нещата
а за това с 24 годишната не се засягай имах предвид ,че винаги може да срешнеш този който винаги си търсил
Благодаря![]()
Ти щом нас питаш дали да тръгнеш с него значи не го харесваш достатъчно. Ако го харесваше въобще нямаше да се замисляш.
Извинявай амa това с внедряването на чуждоезични думи в всяко изречение и то написани на Кирилица малко ми идва прекалено![]()
oбичам да си говоря "рандъм" с хората
не спирам да мисля за него и го "сталквам" постояннo
даже половин, "деъм"
Кат ти идва прекалено, не чети. Всеки си го кефи различен начин на изказване, теб като не те, чувствай се свободен да цъкнеш хикса на подпрозорчето.
Авторке, имам един приятел, на 21, който живее с 30 годишна жена.
Знам, че може би ти е кофти, но... кат цяло ние не можем да ти помогнем, не знаем какво е момчето.
Ако акълът му отговаря на годините му или минус от тях, най-добре недей. Момченцата в тази възраст все още не са наясно кат лъскат бастуна к'ва е бялата течност накрая и за к'во се използва.
Помисли добре.
Успех.