.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Проблем :D

jorovi4
    Guest

Проблем :D

Здравейте.Първо се извинявам за правописни и пунктуационни грешки :Д.Не знам дали е истина ама винаги съм имал усещането,че момичетата от нашия клас ми се подиграват -_-.На пръв поглед те може да избиват комплекси.Обаче странното е,че ме заглеждат и после ми се смеят.Не знам дали на мен,но като се хилят гледат мен и ми става гадно.Не съм някакъв дебел или да имам някакъви комплекси ама не знам.Излизам всеки ден не съм някой забутен вкъщи.Мерси предварително.Според вас дали ми се смеят на мен. Става ми гадно.Така го правят,че все едно се смеят на мен и започвам да се питам защо? Сигурно ми личи,но съм нов във форума .

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Може и да те харесват.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

jorovi4
    Guest
    Тогава защо се смеят

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    То при жените всеки вид смях означава различно нещо. Мен ако питаш по - важно е какво си лафят, по - добре иди и ги заговори, питай ги да не си облякъл по погрешка смешния костюм днес, ама така с шеговит тон и с усмивка и ще ти кажат, пък може и да намажеш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на 102
    има предвид филия с шоколад не се надъхвай младежо

Мега фен Аватара на RapExotic
    Всички момичета го правят, тъй като преди това са те обсъдили обстойно и като те видят започват да се споглеждат гузно.

Питай ги кой знае...Все пак какво могат да ти направят...Може да те харесват. Ако те дразнят прави се че не ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си