.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    WednesdayAddams
    Guest

Как да говоря с майка ми ??

Здравейте! От известно време ме мъчи проблем, на който просто не мога да намеря решение...
    Декември ставам на 15. Имам си приятел и нещата са доста сериозни въпреки че живее на 164 километра от мен.. Пък и се виждаме през седмица, което улеснява нещата. Истината е, че не съм съвсем сигурна как да започна, така че ще карам направо... Искам да го направя с него! Наистина се чувствам готова и не смятам, че един ден ще съжалявам. Проблемът е майка ми.. Тя смята, че минималната граница е 16 и преди време ме накара да и обещая, че няма да го направя преди това и точно това обещание ме спира, защото знам колко гузно ще се чувствам след това... По принцип не в секса и е проблема.. Страх я е, че ще забременея. Самата тя направи аборт преди няколко години, за който не знае, че знам. Ужасно много искам да говоря с нея, но познавам майка си и знам колко бурно ще реагира и ме е страх, че може дори да ни раздели и за това ви моля за съвет...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Какво ще стане ако изчакаш до 16?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом си готова го направи но просто не казвай на майка ти и за да не забременееш го правете с предпазни средства

На колко е приятеля ти и има ли опит? Ако да, то не се притеснявай, използвайте си предпазни средства и всичко ще е наред. На колко години ще правиш секс си е твоя работа. Щом смяташ, че няма да съжаляваш след това го направи.

WednesdayAddams
    Guest
    На 17 е и няма.

Супер фен Аватара на NissaN
    За да не забременееш има капути или найлончето от баничката

Мега фен Аватара на RapExotic
    От забременяването ли се притесняваш повече или от обещанието, което си дала? Ако е първото използвай кондом, а ако е второто кажи на приятеля си, да изчака една година.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ти след 2 месеца няма да си по-различен човек.
    Също, майка ти няма да се чувства по по-различен начин по отношение на теб и според мен ще реагира по същият начин, по който и сега - само дето ще е по-гневна на себе си, че ти е дала граница, която ти вече си стигнала :Д
    От колко време сте заедно с момчето? Ако са минали 4-5 месеца, би било удачно да говориш с нея и да й припомниш за уговорката.

А забременяването , много глупаво от нейна страна да ти вменява ирационални страхове - не се забременява толкова лесно - първо, има разнообразие от контрацептиви, второ - с презерватив + ако си около овулация , да го вади преди да свърши ( и пак с презерватив да е разбира се ) - стига да се пазиш, няма да ти се случи нищо.
    И много по-умно от страна на майка ти би било да ти обясни как да се пазиш, вместо да ти забранява.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Дали ще стане гаф, когато си на 15, на 16 или на 35, все е гадно. Като искаш да правиш секс, прави го с предпазни мерки и няма да забременееш. Просто не казвай на майка си и толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    hm hm, she go ogree picha, puskay mu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си