.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да заякна вкъщи?

Здравейте! Въпросът ми е мога ли да заякна вкъщи и как? Досега съм правил упражнения вкъщи, но нямам кой знае какъв резултат. Може ли да ми кажете упражнения за гръб и ръка? За корем имам няколко упражнения и съм доволен от тях. Също как да комбинирам храненето с упражненията?
    Висок съм 174 см и тежа 52 кг.
    Благодаря предварително!

Супер фен
    В къщи трудно ще заякнеш. За гръб бягай в училищния двор да се набираш и гребане с дъмбел у дома. За ръцете набирания с тесен подхват и кофички, когато станат леки с допълнителна тежест (раница на гърба или дъмбел между краката) и също сгъване за бицепс дъмбел у дома. А за трицепса с дъмбел зад главата с две ръце, разгъване.
    Ако няма резултат ходи на фитнес два пъти седмично. На 14 години ли си, че тежиш 52 кила?

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    В къщи трудно ще заякнеш. За гръб бягай в училищния двор да се набираш и гребане с дъмбел у дома. За ръцете набирания с тесен подхват и кофички, когато станат леки с допълнителна тежест (раница на гърба или дъмбел между краката) и също сгъване за бицепс дъмбел у дома. А за трицепса с дъмбел зад главата с две ръце, разгъване.
    Ако няма резултат ходи на фитнес два пъти седмично. На 14 години ли си, че тежиш 52 кила?
    Да на 14 съм. Обаче нямам възможност да си взема дъмбел или нещо такова. Аз си мислих некви лицеви, набирания и други такива ама аз си ги правих и няма кой знае какъв резултат.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zazzoko Виж мнението
    Обаче нямам възможност да си взема дъмбел или нещо такова.
    Тогава напълни две шишета от безалкохолно по 1,5-2,5 литра с пясък или пръст и тежестите са готови. Може поне ръцете да тренираш с тях. Набиранията също се използват.

Както писах другия вариант е фитнес два пъти седмично. А за храненето трябва да спазваш стриктна зърнена диета

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от AggerYNWA Виж мнението
    Представяме ви поредния индивид, който смята, че тялото ти се изчерпа с корема. НЯМА МУСКУЛНИ ГРУПИ! ИМА САМО КОРЕМ!

Аз не смятам,че има само корем Няма как да заякне вкъщи..Просто намерих тези снимки и реших да му ги пратя

Е да де, ти хубаво направи, че му ги прати, ама не това му трябва И реално можеш, но ти трябва твърде много желание, което не мисля, че автора има ;д

Автора има много желание!!!

Ако има автора желание..няма да иска да заяква вкъщи,а ще излезе някъде,или ще отиде във фитнеса..

Идеята с желанието беше свързана с факта, че за да заякнеш т.е. да имаш напредък в силов и хипертрофен аспект (хипертрофия - маса), ти трябва прогресивно натоварване с тежести. Трябва ти прогрес. Ако си математик си представи аритметична прогресия
    От там трябва да имаш тежести, ако не искаш да купуваш дъмбели, щанги, лостове, винаги можеш да използваш туби пълни с вода/пясък.
    За това става въпрос.

Добре аз ще си направя някакви тежести от туби с пясък. А става ли и да тренирам уличен фитнес и как по-точно да тренирам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си