- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се ужасно.. Помогнете
Здравейте!
Както казах, филмът е голям и който няма нерви нека не го чете
Още съм в шок и много объркана...
Имам връзка от 9 месеца. Снощи за първи път спахме заедно. Но той не се представи добре-свърши буквално за секунди.Аз се опитах да му обясня, че това се случва на всеки и с времето ще се оправи. Но той побесня.. обвини ме, че му се присмивам, че съм имала много по-добри от него, които са ме задоволявали и да се връщам при тях. Облече се и си тръгна, като дори каза, че няма и да ме потърси скоро пак... Аз бях потресена.. Какво ли не му говорих, но той си отиде.
Останах като гръмната и много наранена.. и се чувствах като парцал. Вместо първият ни път заедно да е нещо хубаво, той ме остави сама.. Цяла нощ не можах да заспя..
И направих нещо, което не ми е за хвалба.. На сутринта, сядайки на компютъра, видях, че от предишното вечер той си е забравил скайпа включен. И там видях, че си е чатил с приятели, с които са се разбирали в края на седмицата да си вземели нещо по-добро от миналата, че онова било "пълна помия". 0_o Зная, че преди често имаше проблеми с наркотиците, но тъй като имахме страшни скандали за това и аз му казах, че ще го оставя ако разбера, че пак има нещо,той обеща, че ще спре.. Защото държал на мен повече, отколкото на тях... И това, което най-много ме нарани. Че казваше да си намерят нещо наистина яко, защото му трябвали сили да "натяга онаа на е*ане" ..........
Съжалявам за нецензурните думи, просто няма как да го кажа по друг начин, а и не искам да го казвам по друг.Очевидно се опитва само да ме използва. Не знам дори дали просто споделям или търся съвет.. Толкова ми е обидно и тежко. Не знам какво да правя. Съжалявам, че съм толкова влюбена в човек, който очевидно не заслужава.. Не искам да му кажа, че съм му ровила в личното пространство. А имам нужда от обяснение защо ме лъже... Какво да правя? Заслужава ли си изобщо да му дам още един шанс, тъй като съм привързана страшно много (или е абсурдно)
Последно редактирано от Flame Spirit : 10-16-2014 на 12:37
Zashto ima takiva hora.... tva momche ne zaslujava da te ima, sled kato postupva taka s teb... Spored men mu kaji
Абе ко ме занимавате с глупости
Не, не му давай още един шанс, също така се осъзнай, не наркотиците са проблема, а самият човек.Привързвате се към егоисти и лицемери и после се чудите що се държат така.
Сигурно е пълно с нормални свестни момчета, които просто чакат да им обърнеш малко внимание, но е нормално да страдаш след като си решила, че ти се еб* с лицемер.
П.П. И аз съм смъркал кока и амфетка.. също и коз съм пушил, ама има момиче, за което бих умрял, ако се наложи, но тя реши, че ще се занимава с едно типче дето я на*ба и я заряза точно като теб.
Не казвам, че аз съм безгрешен, но имате проблем с модела момчета, които харесвата драги момичета.
Все пак си е друго някое момче дето да ти играе и да ти прави интриги, и да те вкарва във филми.. така живота ви е много по интересен, ама тая схема тряя да върви другояче
На алкохолик или на наркоман никога не вярвай на обещанията им. Най-вече "Заради теб ще спра".
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Как все ги намирате такива утайки .. то си им личи от далеч какви са.
Три неща,които си мисля:
1.Неговата нагласа е била на него да му яко като спи с теб и затова,когато се изложил егоистично се е опитал да те накара ти да изпитваш чувство за вина
2.Това с наркотици е тъпо,защото един вид има нужда от тях за да прави секс със теб.
3.Като цяло приятеля ти ми се вижда тъпо парче.
Не се занимавай с тоя човек. Явно не те уважава особено, щом те нарича "оная за.." Това не е отношение към гадже...
Ако има проблем с наркотиците, не разчитай на обещания и думи. Кажи му, че си разбрала, че пак се друса и че си разстроена от отношението му към теб. Изобщо не се занимавай с него, не му давай втори шанс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За 9 месеца не го ли опозна?
И при мен имаше подобна случка. Премина няколко етапа. Като пълен глупак-АЗ се опитах да помогна. Първоначално излизаше с оправданието"имам много проблеми". Постарах се да му покажа друга гледна точка,взимах го с мен на някои места. Последва"благодарение на теб съм силен". Отново преход. Всячески се опитвах да го променя,уж за по-добро. Без успех. Накрая ми каза,че аз съм боклук,защото се опитвам да го настроя срещу приятелите му. Та така. Отърви се. Стига с тая привързаност. Прекрати всякакви контакти.
скъсай всякакъв контакт с него
не бъди добра
/може да е бил девствен
Намерила си си някакъв алкохолик амфетаджия и после се чудиш що не може да те ебе като хората и защо поведението му е ужасно?
Апф, този човек е твърде неуверен за да има каквито и да е било отношения. Не е готов, не е съзрял, както искаш го разбери. Това е постъпка на младо момче, думи на младо момче, няма нужда да се мъчиш.
Първо , пред приятелите си - да говори нецензурно как ще прави секс с теб, за да се изтъкне поне пред тях, щото може би е очаквал да има фейл.
Второ, пред теб - да те обвинява за нещо за което дори не си виновна :Д А пък и истината е, че нищо кой знае какво не е станало, като не сте правили секс 9 месеца и като се харесвате много, дори и с контрол и повече опит от негова страна, пак ще има шанс да не се получи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Намери сили и се отърви от него. Няма смисъл, първо човек трудно се отказва от тези неща. Второ, явно малко или много влияят на сексуалната му издръжливост. Трето, това че така е писал на приятелите си ... даже и да има чувства към теб и просто така да си пише с приятелите, че да не изглежда като лигаво влюбен в теб прид тях, е много обидно да напишеш такива неща. По - скоро само те използва, макар че доста време е чакал за да се случи интимноста.... но все пак поговори с него, увери го, че не е проблем секса ... а е проблем неговото отношение. Зарежи го и ако му дадеш шанс някакъв бъди по - дръпната и недей се поддавай на чувствата. Защото не те заслужава!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!