.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Ревност?!

Angry Ревност?!

Нормално ли е приятелката ти с която си от почти 10 месеца да ревнува до такава степен ,че да не ти дава изобщо да си пишеш със момичета , да ти има паролата ,да стои по-дълго в твоя от колкото в нейния фацебоок.На някой случвало ли му се е такова нещо ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На мен ми се е случавало.
    Заведи я в планината, след това знаеш

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Не е нормално. Дразнещо и неприятно е. На мен би ми било кофти да ми се бутат толкова в личното пространство.

нормално е ако си й дал повод за ревност...но й така да е чак пък толкова да ревнува,че и в facebooka да ти седи ...Това вече е болестно състояние

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от beboka94 Виж мнението
    нормално е ако си й дал повод за ревност...но й така да е чак пък толкова да ревнува,че и в facebooka да ти седи ...Това вече е болестно състояние
    Така е.
    Подкрепям.
    Но би му стояла във фейсбука, ако преди това е мярнала нещо... Знам ли...
    Авторе, замисли се к'во е ставало, може и да намериш отговор.

Така е.
    Подкрепям.
    Но би му стояла във фейсбука, ако преди това е мярнала нещо... Знам ли...
    Авторе, замисли се к'во е ставало, може и да намериш отговор.

Да върни си назад лентата и си спомни дали не си и давал поведи за ревност дали нещо не е видяла във фб...или очаква нещо да види...Ако си сигорен че не няма нищо подобно значи просто е от тези ревниви хора който те задушават

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти сам си си виновен, че си и дал паролата си. Това никога не съм го разбирал.. Има си неща, които са строго лични и не се дават дори на най-близките ти хора.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е нормално просто е дразнещо и обсебващо просто поговори добре с нея

Не е нормално. Защо ревнува толкова?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ти сам си си виновен, че си и дал паролата си. Това никога не съм го разбирал.. Има си неща, които са строго лични и не се дават дори на най-близките ти хора.
    И какво тоооооолкова лично имаш във фейсбук?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И какво тоооооолкова лично имаш във фейсбук?
    Аз нямам фейсбук.
    Но принципно не давам на приятелката си да ми рови из акаунтите, примерно във форумите или скайп, както и в мобилния телефон. Аз също не ровя в нейните. Ако иска да види нещо ще и го покажа.

anonymous708973
    Guest
    И все пак не ми отговори?
    Какво тоооолкова лично имаш в мейла, форума етц, което би споделил с друг (визирам идеята, че щом е там, значи е плод на двустранна комуникация), но не и с приятелката си?
    изключваме случаи, в които обсъждаш с някого изненада за нея.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И все пак не ми отговори?
    Мисля, че ти отговорих с последното изречение.

Ако иска да види каквото и да било да ми каже и ще и го покажа. Не мисля, че има какво да крия. Самия факт обаче, че някой друг ти влиза в личното пространство, когато си поиска не ми допада.

най-добре си изтрий акаунта във фб и я помоли да направи същото.
    навремето ми се е случвало това което на теб и наистина социалните мрежи при незрели хора създават проблеми.

Така е но тя не би си махнала акаунта

Мисля, че ти отговорих с последното изречение.

Ако иска да види каквото и да било да ми каже и ще и го покажа. Не мисля, че има какво да крия. Самия факт обаче, че някой друг ти влиза в личното пространство, когато си поиска не ми допада.
    Аз също имам паролата на нейния "боок"

Точно! И аз никога не съм го възприемал това да си даваш паролата на приятелката си. Все пак фб си е твоето лично пространство и няма никой право да ти го нарушава или да се меши в сметките ти. И не ми минавайте с тези номера "ама ние си разчитаме един/друг". Ако си разчитахте нямаше да си давате паролите и да виснете в чуждия фб чакайки повод да се разделите.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Автора нещо се отклонява от въпросите. Нещо си направил, което й е разклатило доверието. Попринцип в нейния случай това е нормално (Не, това си е прекалена ревност, подбутана от нещо обаче), куца й доверието към нея, за което в момента ти си виновен за това.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    ... И не ми минавайте с тези номера "ама ние си разчитаме един/друг". Ако си разчитахте нямаше да си давате паролите и да виснете в чуждия фб чакайки повод да се разделите.
    Точно!!
    Разклатил си и доверието, авторе. Никой човек няма да почне ей така от нищото да те следи толкова зорко. Замисли се.
    Аз например, даже съм разбивала акаунт, защото бях сигурна какво ще намеря (е, не действат тези работи със "аз знам, че е така", трябваше ми доказателство). Но някаква причина ме е подтикнала.
    Запомни и за напред, че никой не навлиза толкова дълбоко в личното пространство, ако не е видял причина да го прави. Не съм срещала до този момент човек, който "така си го кефи".

С моят си знаем паролите за всичко нито той имам какво да крие от мен нито аз от него. Не виждам и проблема тй да ми знае паролата за някъде си нито аз неговата. Достатъчно доверие си имаме по между си че си разбиваме пароли и да се държи като деца .

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Точно!!
    Разклатил си и доверието, авторе. Никой човек няма да почне ей така от нищото да те следи толкова зорко. Замисли се.
    Аз например, даже съм разбивала акаунт, защото бях сигурна какво ще намеря (е, не действат тези работи със "аз знам, че е така", трябваше ми доказателство). Но някаква причина ме е подтикнала.
    Запомни и за напред, че никой не навлиза толкова дълбоко в личното пространство, ако не е видял причина да го прави. Не съм срещала до този момент човек, който "така си го кефи".
    Всъщност тя не само гледа с кого си чатя ,а аз чатя само с приятели роднини и нея.Рови се и в миналото и тази вечер отново се скарахме и ми се наложи да ходя до у тях да оправям полужението.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си