юзърите от този сайт не заслужават по-добри включвания твърде са скучни
нека изчезнат със сайта в покоя леден
Първоначално написано от RagioL Не способност? Отново игнорираме, а...
Първоначално написано от an7raks Отново игнорираме, а... Продължавай да се хилиш като путка. Вниманието ми не е ангажирано само от форума.
Как няма да се хиля, като си такъв палячо, бе?!
Взема да хвърля едно око на разсъжденията ти, току виж и аз съм се разсмял!
Първоначално написано от RagioL я демонстрирай как се имитира умряла буболечка
Първоначално написано от tori Не така, прати твоя снимка как се търкаляш.
Първоначално написано от RagioL Взема да хвърля едно око на разсъжденията ти, току виж и аз съм се разсмял! Бих бил щастлив, ако донеса усмивка на дете с увреждания, така че давай.
Първоначално написано от an7raks Бих бил щастлив, ако донеса усмивка на дете с увреждания, така че давай. За жалост, ти просто внесе досада в живота на един здрав възрастен!
Първоначално написано от RagioL Не така, прати твоя снимка как се търкаляш. Хммм, трябва да проверя из компютъра дали имам снимки, на които се търкалям. Ако имам, ще метна някоя на лс.
Явно му е доста досадно, щом продължава да пише... А и не си личи да е много здрав...
Не на лс, пред аудиторията.
Първоначално написано от RagioL Не на лс, пред аудиторията. Що?
Първоначално написано от an7raks Явно му е доста досадно, щом продължава да пише... А и не си личи да е много здрав... Не ми философствай, вземи прати дарения на сайта да го оправят щом ти е забавно.
Първоначално написано от RagioL Не ми философствай, вземи прати дарения на сайта да го оправят щом ти е забавно. Пари за цигани не давам... Не се надявай.
Първоначално написано от tori Що? Не изкам снимки на лс, на нищо което не е русо и синеоко.
Първоначално написано от an7raks Пари за цигани не давам... Не се надявай. Обиждаме Инвестор а!
Първоначално написано от RagioL Обиждаме Инвестор а! Точно така.
Първоначално написано от RagioL Не изкам снимки на лс, на нищо което не е русо и синеоко. Съжалявам, че не съм по твой вкус.
Първоначално написано от an7raks Точно така. Изменник! Бог да те накаже!(Мачока) За жалост, както знаеш от нпп той в момента спи. Но някой ден ще си го получиш.
Първоначално написано от tori Съжалявам, че не съм по твой вкус. Не съжалявай, можеше и да си по зле.
Първоначално написано от RagioL Изменник! Бог да те накаже!(Мачока) За жалост, както знаеш от нпп той в момента спи. Но някой ден ще си го получиш. Вече ми стана ясно и какво е имал предвид, като казваше, че Бог го е убивал(банвал) и възкресявал многократно...
Първоначално написано от RagioL Не съжалявай, можеше и да си по зле. Винаги може и по-зле, да.
Първоначално написано от an7raks Вече ми стана ясно и какво е имал предвид, като казваше, че Бог го е убивал(банвал) и възкресявал многократно... Зли сатанисти го били убили, не Бог, той само го е възкресил.
Правила