- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка ли съм?
Здравейте. Момиче на 15 години съм в 9 клас. Нормално ли е все още да съм нямала гадже и да не съм се целувала? Харесвала съм си много момчета- от 6 клас до тук, но никой не ми е отвърщал със същото, което е много гадно.
Има някои мои съученички, с по гаджета, във връзки на по 1-2 години. Но пък и доста има, като гледам и като мен, но не мисля, че е нормално или сме още малки за такива неща? Някой по- възрастен като ме попита(на по 30+) дали си имам приятел и аз като му кажа не, отговаря, че не е възможно сега е времето.. пък майка винаги се включва в разговора с "Има време..", " Е, като порасни малко". Смея да кажа, че нямам толкова детско излъчване и детско лице. И малка ли съм, за да ме заглеждат по- големи?
Да, малка си. Малка си да развиваш такива комплекси и да се учиш да сравняваш себе си с другите. Малка си и да се чудиш какво излъчване имаш и дали по-големите те заглеждат.
На 15 не ти е време за гаджета, а ти е време да се седиш на Д-то и да си учиш уроците, въпреки, че ти това още не го осъзнаваш и не го вярваш.
Самият факт, че такива въпроси те тормозят също е показателен за това колко си малка, независимо какво излъчване и лице имаш.
Излъчването може да не ти е детско, но акъла е. Малка си още, имаш предостатъчно време да си намериш приятелНяма смисъл още от сега да се затормозяваш с тези въпроси. Учи, намери си хоби, спортувай, излизай с приятелки, най-хубавите ти години тепърва започват, ще имаш време за всичко, не се притеснявай.
Каката, която ти е писала, е малка.И 5-годишните се сравняват с наборите си. Формата, естествено, е различна, но това е напълно естествено. Не води задължително до комплекси.
Аз не виждам нищо нередно. Смешно е да се морализаторства, но... наистина това, което ти представляваш, е за предпочитане пред излишно бързото "влизане в света на големите". 200% е възможно хем да учиш адекватно/да си подобряваш уменията, хем да те интересуват момчета. Просто на някои уж попораснали хора са им много удобни рамките, това е. Все ми се струва, че по някое време всичко ще започне да се нарежда. Вероятно ще откриеш (още) по-допадащ ти кръг хора, ще се отпуснеш... и нататък е ясно.
![]()
Последно редактирано от CrookedMirror : 10-18-2014 на 16:25
Малка си, но не защото си на 15, а защото не разсъждаваш като момиче готово за връзка. Обвързването с някой заради това, че другите го правят и за да не останеш по-назад е детинска и глупава постъпка. Когато намериш човек, с който чувствата ви да са взаимни ще разбереш смисъла на това да имаш гадже.
Аз съм авторката :Д
И не сте ме разбрали правилно-не искам приятел само защото другите имат.
Имаш още много време, малка си още ... ако си хванеш гадже, хубаво, но като цяло в този период и връзките са най- непълноценни. Нищо няма да изгубиш ако изчакаш малко... имаш още много време пред себе си. А тези с дългогодишните връзки .... спокойно няма да се оженят тъй че какво от това че имали дълга връзка. Не е важно времето важно е да е качествено и с правилния човек. Така че изчакай да го намериш. Отделно щеше да е проблем ако си на 25 и още си в същото положение .... тогава може и да се притесни човек.
Успех .... но не обръщай много внимание на този "проблем"... а си гледай разходките с приятелките .... забавленията и уроците най-вече!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Нормално е ти не гледай приятелките ти а гледай на теб как ти е добре
Сладурче , рано или късно мъжете идват... и си отиват...и пак идват. Няма смисъл от тревога....няма вариант да си останеш сама![]()
i was born when you kissed me and i died when you left me,but i lived for six month you loved me!
Защо пък да е малка? Вие на 15 години не сте ли искали гаджета? Не си малка, стига да се хванеш с някой около твоите години, а не на 25 примерно. Разбира се, ѝ е времето да учи уроци и да ходи на училище, но не виждам как ще ѝ пречи толкова ако си има някакво гадже, с което се държат за ръка, целуват се и си пишат?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5