Здравейте!
Замислих се от един получен отговор и ми стана интересно какво мисли женската част по този въпрос.
Част от нас момчетата ни е интересно дали дадено момиче си има приятел ,и следователно дали имаме шансове с това момиче. Също така на доста от нас ни се е случвало да ни отговорят ,че си нямат приятел ,но за момента не им трябвало такъв. Ето точно тази фраза "Не ми трябва приятел за момента" ми се наби в главата и ми е под въпрос.
Неведнъж ми се е случвало да ми кажат така и след определено време(седмица/месец) да видя момичето вече с "новият" си приятел. По явно от това ,че са те отрязали просто няма...,но ми е през *#@! ,че са ме отрязали. И без това предварително съм настроен да нямам големи очаквания. Може би пък и за това нямам приятелка ,но това е друга тема.
Така де въпроса е дали това е фраза ,с която някои момичета бързо се опитват да те разкарат. С една дума да ти кажат ,че си жалАк. Също така нужно ли е след това да губиш надежда и да спреш да контактуваш с момичето заради една "ши*#!@" фраза. Въпреки ,че една фраза повечето от нас не може да ни спре. Общо взето е това ,което ме интересува.
Последно редактирано от Mr.Killer : 10-22-2014 на 21:24