.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Подиграват ми се, защото нося чорапогащник

Разочарован съм от държанието на съочениците ми. Днеска имахме Физкултура. Отидох да се преобличам в съблекялнята с другите момчета. Като си свалих дънките момчетата видяха чорапогащника ми. Започнаха да ми викат, че съм обратен, че съм момиченце, че съм кукличка и други подобни простотии. Аз им казах да спрат, но те непрестанаха. Обясних им, че нося черен плътен чорапогащник да не ми е студено на краката и те казаха, че си търся оправдания за това, че съм травестит. Целият клас разбра за чорапогащника ми. Приятелите ми и те ми се подиграваха. Какво да направя за да спрат да се подиграват?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    набий ги мите

Спри да носиш чорапогащник.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сложи си по-дълга поличка за да не се вижда..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сложи си по-дълга поличка за да не се вижда..
    ^например

Оле ти кaк може дa си покaжеш чорaпогaшникa пред хорaт зaщо просто когaто имaте физическо не носиш aнцунг през целия ден нищо нямa дa ти стaне и нямa дa се нaлaгa дa се събличaш

Цитирай Първоначално написано от Lodos Виж мнението
    Оле ти кaк може дa си покaжеш чорaпогaшникa пред хорaт зaщо просто когaто имaте физическо не носиш aнцунг през целия ден нищо нямa дa ти стaне и нямa дa се нaлaгa дa се събличaш
    Вече ще съм с анцунг през целия ден, когато имаме физическо.

Супер фен Аватара на fanton1
    все едно да видиш момче с женски дрехи почти същото е просто не го носи като имате физическо за да не могат да разберат за него иначе ще продължат подигравките и могат да стане и по-зле

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Пусни си обрасли крака и няма да ти е студено, че да носиш.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Дори и така нареченият мъжки вариант - наполеонките, изглеждат нелепо, носени от момче на възраст под 70 години. А като носиш чорапогащи, все едно си излязъл с жартиери или на токчета. Нормално е да те вземат за мезе.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен
    Kaji im- DA, NOSQ CHORPOGASHTNIK, ISKASH LI I TI ?
    Ama mnogo si tup i ti, kak moje da si pokazvash chorpogashnika

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Kaji im- DA, NOSQ CHORPOGASHTNIK, ISKASH LI I TI ?
    Ama mnogo si tup i ti, kak moje da si pokazvash chorpogashnika
    Много тъпа затапка. Кажи - На майка ти чорапогашника е.

Супер фен Аватара на per-dead
    Жена в мъжки дрехи е секси.
    Но ако видиш мъж в женски, бягай.
    В случая - ебавай се.

Супер фен
    Ako e nov klasa, razbiram ne si otkrakan, ama se pravi na takuv .

На мен ми се подиграват,че имам шарени очите.Виж сега това,че ти е студено на краката е нещо нормално+ аз лично смятам,че ако ти е удобно с чоропогащник значи можеш да го носиш,не е срамно нещо нормално е да ти е студено и да се облечеш.Да мръзнеш ли? Не мога да разбера само защо всички те нападат и как така ще ти казват травестит само защото си облякъл чоропогащник....Това е супер тъпо.Така де не им обръщай внимание или като ти кажат подобно нещо им се усмихвай така ще им писне,защото те те дразнят а ти не им се даваш.
    P.S.:Ако тези твои приятели наистина те уважаваха нямаше да те обиждат.

Щракай си ,просто не им обръщай внимание ,ще се бъзикат известно време и ще им писне ,аз когато бях малък също носех,и никога не съм боледувал,все пак никой няма да ти даде пари за хапчета и дрехи,ходи както ти е комфортно и уютно

Супер фен Аватара на shmatarok
    Абе не знам дали авторът е трол, ама в случай, че не е...
    Тук има някакви специални спортни клинове за мъже (нямам представа как се наричат), много се носят, на мен лично са ми малко смешни момчета с клин и отгоре с къси панталонки за бягане :Д, ама през зимата е доста честа гледка, ако се сблъскаш с някой, който практикува jogging.

накарай ги и те да носят чорапогащник

Супер фен
    Tiq det si mislqt, che shte im pisne se lujat. Kogato imate fizichesko ne nosi chorpogashnik, shte si mislish, che e po-dobre da idvash s andung da ne vlizash v sublkekalnqta, tva te pravi slab O t r a k a n

Покажи, че не ти пука, ходи с чорапогащник винаги. Ако спреш да го носиш ще си мислят, че са излезли прави, а ти не си травестит нали? Мнението на такива хора, които те вземат на подбив заради някъв парцал в случая, си го слагай на ****.

Цитирай Първоначално написано от gericobain Виж мнението
    Покажи, че не ти пука, ходи с чорапогащник винаги. Ако спреш да го носиш ще си мислят, че са излезли прави, а ти не си травестит нали? Мнението на такива хора, които те вземат на подбив заради някъв парцал в случая, си го слагай на ****.
    Точно това, което казваш трябва да направя. Аз трябва да опредялям какво ще правя а не другите да ми казват. Не съм травестит. Ще си ходя с чорапогащника и ще си живея живота, както искам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 00Mitko Виж мнението
    Точно това, което казваш трябва да направя. Аз трябва да опредялям какво ще правя а не другите да ми казват. Не съм травестит. Ще си ходя с чорапогащника и ще си живея живота, както искам.
    Osven ako ne produljavat da ti se podigravat * Togava kvo ?

Тогава няма да му пука От кога един чорапогащник те определя какъв човек си..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ех, как ви липсва казармата. Питайте бащите си дали не са носили чорапогащници. Като те тупнат на едно голо поле да седиш на пост 2 часа, а на вън е -20 и се шибат ветровете, не ще обуеш вълнен чорапогащник, а би навлякъл всичко което ти попадне. После не можеш с дни да се стоплиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си