.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Ако имаше повече опит с момичетата щеше да знаеш, че срамежливостта ти към тях само пречи. След няколко издънки с красиви момичета, които те е било срам да заговориш евентуално ще ти писне и ще го пренебрегнеш тоя срам.

Защо обаче трябва да чакаш до тогава? Действай от сега, когато си младеж. По-добре е отколкото когато си 23+ годишен, срамежлив, загорял бастун.

Ако се беше родил момиче, можеше да си живееш със срама, но когато си момче той затваря много врати пред теб. И не говоря само за комуникацията ти с момичета.

Още ли чакаш или почна да действаш?
    Действах вече, аз за срама знам опитвам се и имам доста напредък последната година.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Е, разкажи как е минало тогава? Писа й / заговори я на живо?

Е, разкажи как е минало тогава? Писа й / заговори я на живо?
    Ами писах и. Писахме си около 1 час и доколкото виждам и тя проявява интерес, разговора не е едностраннен и така Мисля днес да не и пиша не искам да ставам досаден.

Супер, значи вече можеш като я видиш да й казваш здрасти, да й говориш мовориш /вместо само усмивка/ и да я замъкнеш в някое кафе / на разходка след даскало.

Супер, значи вече можеш като я видиш да й казваш здрасти, да й говориш мовориш /вместо само усмивка/ и да я замъкнеш в някое кафе / на разходка след даскало.
    Да това смятам да направя сега. На мен проблема ми е да направя първата стъпка после е лесно.

Успех тогава. Докладвай от време на време как върви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си