- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
не, fire_magic
ами аз съм съгласен с твърдението на антракс, макар че е недоказуемо също
според мен няма как вашият бог да е истински- такъв какъвто си го представяте
и обещанията за вечност в рая също не са адекватни изобщо и са анти природни дори, според мен
ко ще праиш цяла вечност в рая бе дефендер? какво ще научиш там, след като няма страдание, а човешкият дух израства чрез него
шибан нагон и желание, потребност , по-добре да иде на курви ,ако не мое да си хване гадже(или не иска) , отколкото да вярва на лъжливи обещания
Последно редактирано от fire_magic : 11-08-2014 на 00:01
Еее, като няма пари за курви, по-добре му е да се залъгва с обещания...
В тая връзка, това ще го включа в предизборната си кампания - "Курви за всеки по всяко време!". Те това е социална справедливост!![]()
щото и аз си признавам че съм на секс без обвързване, - не съм лицемерен, и не искам да предавам човека отсреща-с лъжливи обещания за голяма любов, само за да си задоволя едните нужди за секс
тоест предварително уточнявам всичко с нея
и по курви съм ходил-да грешен съм- че не съм лицемерен боклук като вас! хахаха
Последно редактирано от fire_magic : 11-08-2014 на 00:06
всъщност от една страна съм ви благодарен
така има повече путки за мен
искам сичките да правите секс чак след брака и т.н.
и никъв развод ако не стане нещо-иначе директно в ада
и 15 да е, е прав, защото християнският-бащински закрилник е всъщност пародия на бог
иначе да, аз вярвам в този бог, който е искал това да бъде така-и самото страдание на децата в африка, но според мен той не е християнският и затова не се определям като християнин въпреки, че съм кръстен в църква и се водя такъв, убежденията ми не са такива
щото той имаше предвид християнския, а ти пък го нападаш корабе
много газиш, недей тъй, освободи се от злобата и омразата в себе си, чувстваш се по-голям като се опиташ да компроментираш някой?
Последно редактирано от fire_magic : 11-08-2014 на 00:25
да ве, аз получавам оргазъм кучки.
Я си представете, че ЕДНО НЛО ПРЕДИ 10 000 000 години ни е метнало на земята и ся само ни наблюдава как се развиваме в относителното време. мухахахахаха Бог просто ни съжалява колко сме прости![]()
да да то тъй става
варвай си в това-уважавам го![]()
имам чувството, че се чудиш каква глупост да генерираш вече, тва не е философия, а тъпизъм
лягайте си ве "келеши", къде се намирате.![]()
ми нали си мноу праведен и ти
там не тряаше ли да си лягате в 21:00 и да ставате в 6 сутринта
ейййй, 9 часа сън, мнооого е.
навил съм петела за 4.00
ПП: дано не ме обвинят в нехуманно експлоатиране на животни
ее нали тря да се наспите добре
да можете да бачкате после за своя пастир, щото мързела е грях нали знаеш, наспи се хубаво, пък после отиди събери яйцата и издой кравите