.
Отговор в тема
Страница 45 от 45 ПървиПърви ... 354142434445
Резултати от 1 101 до 1 117 от общо 1117
    ти също ходи да работиш на село, щом смяташ, че 300лв са достойна заплата за държава в ЕС..
    предатели сте, да. Живков е правил грешки, но не можеш да сравняваш неговите постижения с тези на днешните всички политици.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ти също ходи да работиш на село, щом смяташ, че 300лв са достойна заплата за държава в ЕС..
    предатели сте, да. Живков е правил грешки, но не можеш да сравняваш неговите постижения с тези на днешните всички политици.
    Аз съм по-против от сегашното състояние на нещата и от теб. И ти много добре го знаеш това.

Мега фен Аватара на an7raks
    Не, това ми беше последния пост... Това е един от малкото форумни идиоти, които успяват истински да ме издразнят...

Мега фен
    Kво да го правиш, момчето е ограничено. Едно си знае, едно си бае. Не може да прогледне отвъд приказките на баба.

Ама там е работата, че и приказките на баба си ги интерпретира, както нпп интерпретира Библията...
    Не иска да проумее, че комунизмът не е "естественият" строй на човечеството. Хубав е на хартия, но на практика се вижда какво се получава... Може би, някой ден далеч в бъдещето тази идея ще се осъществи без да се опорочава, но докато това стане, капитализма е единственият работещ строй...

Ами аз също не искам диктат, ама за сега не съм видял България да цъфти сега, а фактите показват, как стъпка по стъпка отново се придвижваме (без да искам) към старото или някакъв нов преврат, или изчезваме.

то и в Русия няма комунизъм така че ..

В Русия съм, в Русия съм...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ама там е работата, че и приказките на баба си ги интерпретира, както нпп интерпретира Библията...
    Не иска да проумее, че комунизмът не е "естественият" строй на човечеството. Хубав е на хартия, но на практика се вижда какво се получава... Може би, някой ден далеч в бъдещето тази идея ще се осъществи без да се опорочава, но докато това стане, капитализма е единственият работещ строй...
    аз не я интерпретирам посвоему, но я тълкувам според каквото ми е дадено от истинския Господ Бог, а след като си толкова големият разбирач, защо не представиш по-добра интерпретация на Библията, понеже гледам се занимаваш с политически дебати, а не си представил по-добро тълкувание на Писанието, и напълнихте темата на момчето с политика в раздел философия и религия

Аз третирам това Писание като най-обикновена книжка, а не като източник на безгранично знание и упътване за живота ми...
    Подяволите, та те са мислили, че Земята е плоска и всичко се върти около нея!?
    Ти как интерпретираш "Червената шапчица"?

Голям фен Аватара на ReguL
    още ли продължавате бе тъпаци

Мега фен
    Аз третирам това Писание като най-обикновена книжка, а не като източник на безгранично знание и упътване за живота ми...
    Подяволите, та те са мислили, че Земята е плоска и всичко се върти около нея!?
    Ти как интерпретираш "Червената шапчица"?
    имаше и истински вярващи досега, които не интерпретират Библията като най-обикновена приказка, а след като не си такъв, тогава защо се опитваш да пробуташ червената шапчица на онези, които разбират от Бог и вяра?!

Защо да не е най-обикновена приказка? По какво се различава от всяка друга книжка?
    Не е необходимо да си вярващ, за да разбереш какво е религията, каква е целта й и какви са последователите й... Дори е по-добре да си невярващ, за да не изкривяваш нещата. Подчертавам невярващ, а не атеист, защото забелязвам, че доста хора тук не правят разлика...
    Жокер: Атеистите ВЯРВАТ, че Бог не съществува, което е почти същото като да вярваш, че съществува...

Мега фен
    http://en.wikipedia.org/wiki/Apatheism е това, с което бих се определил аз.

Мега фен
    Защо да не е най-обикновена приказка? По какво се различава от всяка друга книжка?
    Не е необходимо да си вярващ, за да разбереш какво е религията, каква е целта й и какви са последователите й... Дори е по-добре да си невярващ, за да не изкривяваш нещата. Подчертавам невярващ, а не атеист, защото забелязвам, че доста хора тук не правят разлика...
    Жокер: Атеистите ВЯРВАТ, че Бог не съществува, което е почти същото като да вярваш, че съществува...
    никъде в Библията не е писано, че е задължително за всеки човек да бъде вярващ(религиозен), а колкото до истинските вярващи, никой и нищо не може да ги разубеди, че има истински Господ Бог, защото те дори са изпитали Неговото явление наяве, така както ти си изпитвал (например) вкусът и питателността на някакви питиета и храни като си ги консумирал наяве посещавайки заведенията за хранене където те се приготвят, продават и сервират, като си видял и какво е обслужването там, едно е да се предадеш на това да търсиш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог като Го призоваваш влагайки сериозно отношение в това, но друго е да четеш Библията и да посещаваш направен от човешки ръце храм, където се събират много други такива човеци, които всъщност не Го търсят, но просто следват нещо приготвено и поднесено наготово също от някакви човеци, които не са Го търсили както трябва, и за това и не са Го познали както трябва, понеже или наистина вярата истински те влече, или при всички случаи по-добре не се захващай с религиозни/духовни дейности, чрез които всъщност се върши духовно беззаконие

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    никъде в Библията не е писано, че е задължително за всеки човек да бъде вярващ(религиозен), а колкото до истинските вярващи, никой и нищо не може да ги разубеди, че има истински Господ Бог, защото те дори са изпитали Неговото явление наяве, така както ти си изпитвал (например) вкусът и питателността на някакви питиета и храни като си ги консумирал наяве посещавайки заведенията за хранене където те се приготвят, продават и сервират, като си видял и какво е обслужването там, едно е да се предадеш на това да търсиш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог като Го призоваваш влагайки сериозно отношение в това, но друго е да четеш Библията и да посещаваш направен от човешки ръце храм, където се събират много други такива човеци, които всъщност не Го търсят, но просто следват нещо приготвено и поднесено наготово също от някакви човеци, които не са Го търсили както трябва, и за това и не са Го познали както трябва, понеже или наистина вярата истински те влече, или при всички случаи по-добре не се захващай с религиозни/духовни дейности, чрез които всъщност се върши духовно беззаконие
    Само да ти кажа че библията която си чел е много лъжлива. Защо "тайната библия" ?? Да не би бог да се опитва да се скрие по някакъв начин чрез нея? И защо да го прави?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Само да ти кажа че библията която си чел е много лъжлива. Защо "тайната библия" ?? Да не би бог да се опитва да се скрие по някакъв начин чрез нея? И защо да го прави?
    библейските писания не са лъжливи, но просто не всеки от онези, които ги четяха, разбра всичко, което е написано в тях, Бог е системен Администратор, а не животно в зоопарк, така че, да, Той не е показен, но по-скоро таен, понеже именно Той движи всички творения, и няма как да си позволи да бъде видим/осезаем за повечето хора, освен че и Неговата цел/работа/роля е да осигури човешките и останалите одушевени същества с изобилен и вечен живот, а не да превръща Божието Царство в парад
    Последно редактирано от npp : 12-05-2014 на 23:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си