Първоначално написано от
FemaleEyes
Как да ти обясня че искам да постигна всичко сам без Бог? За да съм в пълен мир със себе си трябва да го изхвърля от живота ми. Че той праща дори неговите "християни" в ада, а уш е умрял за нашите грехове. Аз още преди много месеци се бях обърнал към Исус но никакъв резултат освен един сън които ми показа че трябва да се променя - аз опитах много трудно но не мога да се променя. И между другото нося кръст от 1 година и винаги след като стана от сън и преди да ям се кръстя и по този начин показвам благодарност че съм се събудил тази сутрин и че съм благодарен за храната която имам но спрях да се кръстя. Аз осъзнах че това моето не е живот вече дори и зрението ми отслабва. Ако Бог наистина ме обичаше защо той би допуснал да страдам? Защо пуска тези гласове в главата ми? Сигурно Бог вместо да ме съжали заради думите ми той - ще ме накаже но не ми пука вече то живота ми отдавна изгуби смисъл... нищо вече не ми доставя удоволствие. Просто искам да избия Бог от главата ми за да постигна мир със себе си.