Първоначално написано от
Pitancho
Казах ли ти, че има за всекиго по нещо. То ясно, че няма да искаш, та следователно и няма да получиш отговор, ама тогава поне спри да питаш. Щото точно това е лицемерие, дето ти е любима дума,демек съдиш за другите според себе си.
Ето аз например не обичам футбола. Смятам, че е под достойнството ми да ходя на мач, за да рева като говедо, да псувам като хамалин, и да троша глави или седалки в паузите между наливането с алкохол и чопленето на семки. Занимавам ли някого с този проблем? Не, освен сега,заради примера. Или може би съм се заврял в някой запалянковски форум, за да обяснявам на всички колко са тъпи и неадекватни, или съмм тръгнал да хуля играчи, съдии и треньори какви мафиоти и мошеници са и как взимат грешни пари, докато негрите гладуват и пр.? Чат ли си? Като не ти се ходи на църква, не ти се слушат странно облеченичи ,,култисти''и не ти се четат подозрително дебели книги, захвани се с нещо друго и полезно според теб. Разходи кучето или гаджето, прекопай на баба си компира, или свъши някое друго добро дело и не се заяждай излишно с хора, които не са от твоята кръвна група!