.
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми нормално Бог изисква да видиш злото в себе си и да се покаеш, а богът на нпп отдаване на животинското.

на пръв поглед, нещата на нпп изглеждат доста по-съблазнителни и лесни, за какво му да се кръщава, само неудобство, защо му е брак пак само неудобство за Азът и така си и свидетелства ми то това всеки си го може и без неговите свидетелства.
    животинското е твоето, и ти вярваш в (онзи твой) "аз(а)", понеже и ти си онзи, който налага брака като нещо задължително за всеки човек, а не аз, така го представяш, все едно че бракът е най-голямата прокопсия във вярата, или все едно че Исус и Апостолите говорят предимно за брак(ове) в Библията, а след като и ти самият знаеш, че нито един от последователите на вашата религия не е изгонил бесовете от някой обладан чрез брак, нито е изцелил някой болен чрез женитба, нито е възкресил някой мъртвец чрез бакосъчетание, и нито е започнал да проповядва истинското Божие Слово само защото се е оженил, тогава защо продължаваш да изтъкваш онзи твой брак като едва ли не най-голямата панацея на вселената?!, но ето че нито ти си прокопсал с него, защото ето как ти все още си лош/неправеден, и ни си станал по-добър от преди, но даже си станал по-лош отколкото си бил (до)преди да станеш фарисей, дори без да взимаш предвид факта, че това човек да се ожени и да има щастлив живот с брак също малко или много беше някаква привилегия за хора, които можеха да си го позволят в сравнение с много други, които не можеха, защото бяха в затруднено/неравностойно положение - да не кажем, че дори беше всъщност привилегия на богатите
    Последно редактирано от npp : 11-07-2014 на 16:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си