.
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Как да ти обясня факта че аз не правя нищо по своя воля? Просто не спирам да слушам скапаните гласове в главата ми постоянно ми говорят иде ми да те убия като говоря за това но аз вече ти казах каква е истината - бог те взема при себе си на сила като те заплашва с ада. Мен бог ме е отписал още от преди да се родя, още от преди всичко да е започнало тогава той е казал че ще се родя аз и се е отрекъл от мен. Вече дори и да ме е обичал не ми пука... аз осъзнавам че малко съм богохулствал с нещата които писах из форума но аз не го правих с лоша цел... просто исках да хваля този които сега мразя! Дано поне съм го обидил че такива нерви имам
    много си черноглед, защо въобще трябва да се занимаваш с хабене на нерви?!, защо просто не оставиш гнева сам да си се гневи там, понеже истинските Светии знаят как да го използват, докато фалшивите/лъжливите биха могли само да си мислят, че знаят, защото не става въпрос за енергийни центрове и канализиране на енергия, но за проява на съвършена любов към всички човешки и други одушевени същества, всеки един от истинските Светии носи теготите на цяла вселена, докато фалшивите/лъжливите гледат не само как да се скатаят, но и да се превъзнасят на другите, защото се имат за богове, истинският Бог никога не е причинявал зло на когото и да било от хората/душите, нито някога ги е мразил, нито пък някога е предопределял зла съдба за когото и да било от тях, но винаги е гледал как да съкрати мъките на всички, така че след като не изповядваш истинския Господ Бог, защо въобще трябва да се напъваш да Го хулиш, независимо дали го правиш от незнание, или нарочно?!, преиграваш отново и отново, повтаряйки една и съща тъпа грешка, няма смисъл да пилееш сили като изливаш гнева си безразборно, но друго ще е ако се напънеш да се (въз)противиш на дявола, така щото да бъде отмахнат не само от теб, но и от другите човеци/одушевени
    Последно редактирано от npp : 11-19-2014 на 06:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си