Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
че кой ти говори за българи, които предпочитат да просят ве? Мисли по рационално. Има хора останали инвалиди, пенсионери и колкото си искаш сираци, на които всеки може да помогне. Когато направиш добро на някой, в нормалните случай той остава с добри чувства към тебе, което е другата причина, от която се облагодетелстваш самия себе си, с полученото уважение от другите. Но разбира се, че е по-интересно да се мазниш на мафиотчето с мангизите, за да ти плаща хубаво.

Не искаш да започнеш да се давиш и някой спасител да те гледа неутрално, нали? Или да те спаси само заради работата и парите си?
Но всъщност хората за съжаление мислят точно като теб. И ето как се превръщат в едни лесно манипулирани мишени от закона. Примера е с този полицай на скоро, който убива едно момче и по никакъв начин не изпитва угризения, защото изпълнявал нареждания и там някакви закони, правила. В армията спец - частите да не мислиш, че са по-различни? Готови да си пръснат собствения череп, заради някоя заповед. И после иракчаните били с промити мозъци. хаха

Доброто и злото не случайно са измислени, без разбирането на които нямаше да има никакъв ред. Целта е хората да могат да съжителстват добре, но това не става точно поради грешното разбиране и тълкуване и изпълняване на някои неща. Освен това, ние не сме още развити, тоест не можем да мислим правилно и да взимаме най-полезните решения за нас. Алчността ни води, гледаме да угодим на телесните си капризи и не ни интересува нищо друго.
Виж се как си противоречиш...
Първо ми говориш разни бунтарски истории от рода на фък да полийс, а после ми говориш за ред... Това, че съществуващият ред не ти харесва, не значи, че е грешен за всички. Очевидно е правилен за по-голямата част, защото иначе нямаше да го бъде.
Казваш ми да мисля рационално, докато ти съдиш на чисто емоционален принцип? Сериозно?!
За пореден път ще ти кажа, че ти си НИКОЙ, за да съдиш когото и да било... Подяволите, ти дори едно свястно сравнение или метафора не можеш да направиш... Всъщност, това обяснява защо защитаваш най-ниската прослойка...