.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108
    Супер фен Аватара на skate

Wink Потресен съм на каква попаднах

Потресен съм какво ми се случи онзи ден.Та преди 1 седмица се запознах с едно момиче,мега готиното супер много си допаднахме като характери и всичко и излизахме си почти всеки ден,докато преди 2 дена нещо и хрумна да ме пита каква зодия съм и след като и казах тя все едно изпадна в някаква депресия :Д:Д: Оттогава пълния игнор ми дава,все едно не ме познава......направо нямам думи :Д на някой да му се е случвало ?

Голям фен Аватара на Starless
    Каква зодия си

риби

сигурно е някаква вманиачена по зодиите и тея простотии и срещу нейната зодия не е пишело че си допада с риби ;/

хаха не ми се е случвало,но е интересно да знам,че е опасно да си казвам зодията... хаха

Мега фен Аватара на SonataArctica

Не се сдържах.

Мега фен Аватара на RagioL
    да не си се запознал със Щрудела?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    сори, явно не сте астрално съвместими.. :/
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Blab
    и аз не бих се занимавала с риби и близнаци;
    //макар че зависи и от останалите планети и разположения в натала
    тя кога е родена?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от gl0ri_bonewa Виж мнението
    хаха не ми се е случвало,но е интересно да знам,че е опасно да си казвам зодията... хаха
    Спокойно, момчетата не гледаме зодията. Имаме други, съвсем по-очевидни критерии.

Явно тази е някаква маниачка. По-добре не се занимавай с нея да не ти направи черна магия.

Мега фен Аватара на galaxy29
    пълно е с такива фанатизирани човешки екземпляри, дори във форума ги има
    RapExotic, мен момчета са ме питали коя зодия съм и то не на шега
    ;/

Мега фен Аватара на Colouring
    И мен са ме питали. :Д И близнаците сме супер яки ПЪК.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    и аз не бих се занимавала с риби и близнаци;
    //макар че зависи и от останалите планети и разположения в натала
    тя кога е родена?
    и какво?
    преди по-сериозни взаимоотношения съставяш натална карта ли?

Голям фен Аватара на Starless
    Или наистина е твърде вманиачена по зодиите, или има лош опит...

Хахах, ужас! Явно си е вманиачена на тема зодии.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    и какво?
    преди по-сериозни взаимоотношения съставяш натална карта ли?
    да, също и синастрия, дори да не става въпрос за любовни отношения;
    просто не обичам да си губя времето на вятъра))

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Блаб, интересно ми е, ако откажат да ти дадат точен час и т.н., какво правиш? Не се захващаш изобщо/не ти се е случвало досега/ще намериш начин да получиш своето или?

Мега фен Аватара на Blab
    не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
    а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
    //"своето":Д

Мега фен Аватара на 102
    аз сам скорпион и ми е прес курат и за грамотноста не ми ремре

mn qsno

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    И аз питам за зодия понякога, но не обръщам внимание дали сме съвместими или не, изключения винаги има, а и защо някакви общи приказки и хороскопи да ми определят живота?! Най-вероятно това момиче обаче много вярва на тези неща и най-вероятно я е яд, че си пасвате, а според звездите не... Защо не поговориш с нея, кажи ѝ, че не са важни тия неща, важно е да се обичат хората. Не се ограничавайте с някакви зодии, всеки е индивидуален, тези рамки не важат за всички!

Аз лично въобще не се интересувам от зодии. За мен това са пълни глупости ,да гледам дали сме съвместими по зодиите ни. Питал съм момичета за зодията им,но това е когато съм забил и не ми идва на ум какво друго да ги питам. После дори и не помня каква зодия са ми казали ,но не ме и интересува.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 10-25-2014 на 21:35

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Спокойно, момчетата не гледаме зодията. Имаме други, съвсем по-очевидни критерии.

Явно тази е някаква маниачка. По-добре не се занимавай с нея да не ти направи черна магия.
    вече съм спокойна..хахах

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
    а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
    //"своето":Д
    Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...
    След като ти прочетох несъщественото мнение, узнах грозната истина, че ВСИЧКИ раци много анализираме според зодиите, welcome to the club. Та, по темата да кажа, може и момичето на автора да е нашата "прекрасна" зодия, но в много по-тежка форма на робуване на звездите... :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си