- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресен съм на каква попаднах
И какво доказателство да е това?Ако е на въпрос например с Лъвицата отношенията ни траеха много по кратко и се крепяха предимно на страданието и към бившият настоящ бивш.Ако не беше това сякаш нямаше какво да си кажем за разлика от с Близнаци.Хората понякога си писват.Останал съм с впечатлението че зодията ви е доста бързо променяща обстановката та чак се чудя понякога как ме издържат при положение че си мисля че аз самият не бих издържал дълго време някой мой двойник и живота ми почти не се променя (дори и ти ми се нервираш понякога при все че грам не ме познаваш)съответно до голяма степен не е като и аз да не съм виновен.Но съдба какво да се прави.Обаче за кажи речи по-малко от 3 години не се е случвало да го задържа това внимание.Вече с 3 Близначки и то кажи речи с едно изключение за малко в реалността иначе в интернет.Проблема идва като си хванат по-дълготрайна връзка за любов,в която те иначе не вярвали(напълно им се поставям на мястото).Чудя се какво ли би станало ако общуването беше постоянно в реалността и при едни други условия от моя страна
Сега има някакви наченки че ми се отдава да опозная зодия Козирок (майка ми е тази зодия,но не е същото).
Обичам усещането да предизвиквам интерес.
Само дето вероятно скапаният ми живот,скапаните ми страхове и скапаната ни столица ще допринесат до същите събития.Демек не е гарантирано,че е само от зодията.А къде с намеци къде директно се усеща че въпросната девойка иска да ме види...пак (виждали сме се веднъж за няколко часа и веднъж за 3 дни пък и не можех да си отпусна потенциала,защото все пак тогава беше обвързана)![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
аз сам скорпион и ми е прес курат и за грамотноста не ми ремре
И аз питам за зодия понякога, но не обръщам внимание дали сме съвместими или не, изключения винаги има, а и защо някакви общи приказки и хороскопи да ми определят живота?! Най-вероятно това момиче обаче много вярва на тези неща и най-вероятно я е яд, че си пасвате, а според звездите не... Защо не поговориш с нея, кажи ѝ, че не са важни тия неща, важно е да се обичат хората. Не се ограничавайте с някакви зодии, всеки е индивидуален, тези рамки не важат за всички!
Аз лично въобще не се интересувам от зодии. За мен това са пълни глупости ,да гледам дали сме съвместими по зодиите ни. Питал съм момичета за зодията им,но това е когато съм забил и не ми идва на ум какво друго да ги питам. После дори и не помня каква зодия са ми казали ,но не ме и интересува.
Последно редактирано от Mr.Killer : 10-25-2014 на 21:35
не разбирам как уж разумни хора се вманиачават по подобна помия
Вманиячена е по зодийте и хороскопа,а тогава може да ти е бил лош хороскопа.
МаниачкааВъв всеки онлайн хороскоп пишат различно така , че просто намери сайт в който да пише , че твоята зодия съвпада с нейната и всичко ще е ок
![]()
и аз съм потресена
колко пъти тряа да казвам, че ако не е водолейче, риби или телец, да не ме занимава
апф
ноп ( :
от известно време искам да ти кажа, че аватарът ти ме кефи, ма се забравям. нима харесваш този тъпак? О:
как го реши? О:
Блаб, ако не е много нахално, може ли да кажеш няколко думи за мен /везни с асцендент стрелец/ (((:
Отношенията с близнаци като цяло са такива - емоционални, ударни, първоначално обсебващи, постепенно избледняващи. Бъди сигурен, че индиректната комуникация е помогнала при задържането на отношения - на живо нещата биха се разгорели, съответно прегорели доста по-скоростно
На моята отегчаваща се зодия й липсва стабилност и тя се търси в лицето на партньор/обкръжение, който я предлага заедно с известно количество непредсказуемост. Малко са такива![]()