- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресен съм на каква попаднах
Напълно съм съгласен с therichbitch.Прекалено много робувате на зодиите.И на мен са ми интересни,забелязал съм че хора от една зодия имат много сходни характеристики едни с други дори ще ми е много интересно Блаб да ми направи зодиклана карта или там както се казва,но вие леееееко пропускате факторите живот,преживяно,обръжение и т.н.
Да речем става нещо много лошо,с твоето дете примерно.Обаче ти не се сриваш а продължаваш напред.Не,няма как да се сринеш,защото планетите не ти го позволявават? Ей го.И лелинчо ми е зодия Рак.Вярно 31 юни,а не 14 юли като мен,но пък не е като да няма пари и да не може да си се поглези както си пожелае.Е,аджеба защо пък планетите не са ми дали и на мен пари като на него.Даже и образованието му нямам.И не ме интересува електрониката за разлика от него.
Първата зодия Близнаци беше луда фенка на моторите и ходеше по всякакви мотосъбори.
Е познавам и момиче зодия Рак,която пак е луда фенка на моторите и ходи по всякакви мотосъбори.
Иначе да.Ти в този момент прояви енда черта на Близнак Нервене за това,което съм.Постепенно се възприема разбира се или поне не се споменава. А вайкането за дреболии си е и въпрос на гледна точка.Вайкане за дреболии за теб, за мен не са си никакви дреболии.Например за мен може да е най-голямата дреболия вайкането ти затова как си искала да си седиш в Германия вместо да дойдеш по празниците в България. Може да кажеш че нещо е дреболия,когато ми "обуеш обувките" и извървиш моя път открай докрай като се спънеш във всяко камъче по пътя както се казваше в една мисъл.За съжаление няма как да си разменим животите поне за малко за да може всеки да види нещата през призмата и мисленето на другият.
Друг е въпроса че може да не си признаеш,може и да не го осъзнаваш дори,но аз съм убеден,че на подсъзнателно поне ти е интересно що за животно аджеба съм аз.Стига да не си подразбрала вече. Спомняш ли си веднъж като се разправяхме във форума какво ми каза измежду другото? Аз съм склонна (не че искам ама хайде от мен да мине) да се видим някъде за да видиш дали пък не съм такава и да видим ти какъв си или нещо от сорта.Като цяло попринцип не виждам какво би те гряло за мнението на някакъв си форумен потребител дето само седи в някакъв си форум и постоянно се оплаква.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!