.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
    а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
    //"своето":Д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
    а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
    //"своето":Д
    Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...
    След като ти прочетох несъщественото мнение, узнах грозната истина, че ВСИЧКИ раци много анализираме според зодиите, welcome to the club. Та, по темата да кажа, може и момичето на автора да е нашата "прекрасна" зодия, но в много по-тежка форма на робуване на звездите... :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.
    E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни
    И какво доказателство да е това? Ако е на въпрос например с Лъвицата отношенията ни траеха много по кратко и се крепяха предимно на страданието и към бившият настоящ бивш.Ако не беше това сякаш нямаше какво да си кажем за разлика от с Близнаци.Хората понякога си писват.Останал съм с впечатлението че зодията ви е доста бързо променяща обстановката та чак се чудя понякога как ме издържат при положение че си мисля че аз самият не бих издържал дълго време някой мой двойник и живота ми почти не се променя (дори и ти ми се нервираш понякога при все че грам не ме познаваш)съответно до голяма степен не е като и аз да не съм виновен.Но съдба какво да се прави.Обаче за кажи речи по-малко от 3 години не се е случвало да го задържа това внимание.Вече с 3 Близначки и то кажи речи с едно изключение за малко в реалността иначе в интернет.Проблема идва като си хванат по-дълготрайна връзка за любов,в която те иначе не вярвали(напълно им се поставям на мястото).Чудя се какво ли би станало ако общуването беше постоянно в реалността и при едни други условия от моя страна
    Сега има някакви наченки че ми се отдава да опозная зодия Козирок (майка ми е тази зодия,но не е същото).
    Обичам усещането да предизвиквам интерес.
    Само дето вероятно скапаният ми живот,скапаните ми страхове и скапаната ни столица ще допринесат до същите събития.Демек не е гарантирано,че е само от зодията.А къде с намеци къде директно се усеща че въпросната девойка иска да ме види...пак (виждали сме се веднъж за няколко часа и веднъж за 3 дни пък и не можех да си отпусна потенциала,защото все пак тогава беше обвързана)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си