Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
не ти трябва точен час, за да добиеш представа за човека; (строя карта, като определям асцендента по вида му)
а и ако някой иска да общува задълбочено с теб, точно тази "информация" ли ще тръгне да крие;
//"своето":Д
Силно се надявам,че се бъзикаш много яко с форумците.Ето например аз съм зодия Рак с асцедент Дева или Везни (не си спомням кое беше точно) На много места съм чел че Рак с Близнаци въобще не си пасват.Любопитното обаче е че предимно с момичета от зодия Близнаци съм имал най-дългите отношения въпреки че са били предимно виртуални и най-дълго време и най-много теми на разговор съм си намирал с тях.Намерил съм разбира се и доста прилики в характерите на въпросните девойки.Та може въпросната девойка да е малко маниачка на тема зодии пък и да се е опарила от някой с въпросната зодия и просто да я е страх да се занимава повече с хора от тази зодия.А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.Докато например веднъж общувах с една представителка на зодия Лъв. Е, със скандал ни започнаха отношенията и с още по-голям приключиха.Може би ако малко бях и почеткал егото имаше шанс да си възстановим отношенията,но аз просто загубих всякакво желание.Пък и сякаш не беше от този....философски тип дето забелязвам че са повечето Близначки и което много ми допада,защото и аз на моменти го "играя" такъв.Та хората от зодия Близнаци уж не вярват в любовта ама...вярват доста,когато я срещнат.Могат и да са доста инатливи и ако решат с ченгел не можеш да им извадиш думите от устата, а попринцип могат да бъдат доста разговорчиви и забавни.Решат ли че си им станал безинтересен вече...е аз все още не съм намерил рецепттата как може да ги задържиш...