Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни
И какво доказателство да е това? Ако е на въпрос например с Лъвицата отношенията ни траеха много по кратко и се крепяха предимно на страданието и към бившият настоящ бивш.Ако не беше това сякаш нямаше какво да си кажем за разлика от с Близнаци.Хората понякога си писват.Останал съм с впечатлението че зодията ви е доста бързо променяща обстановката та чак се чудя понякога как ме издържат при положение че си мисля че аз самият не бих издържал дълго време някой мой двойник и живота ми почти не се променя (дори и ти ми се нервираш понякога при все че грам не ме познаваш)съответно до голяма степен не е като и аз да не съм виновен.Но съдба какво да се прави.Обаче за кажи речи по-малко от 3 години не се е случвало да го задържа това внимание.Вече с 3 Близначки и то кажи речи с едно изключение за малко в реалността иначе в интернет.Проблема идва като си хванат по-дълготрайна връзка за любов,в която те иначе не вярвали(напълно им се поставям на мястото).Чудя се какво ли би станало ако общуването беше постоянно в реалността и при едни други условия от моя страна
Сега има някакви наченки че ми се отдава да опозная зодия Козирок (майка ми е тази зодия,но не е същото).
Обичам усещането да предизвиквам интерес.
Само дето вероятно скапаният ми живот,скапаните ми страхове и скапаната ни столица ще допринесат до същите събития.Демек не е гарантирано,че е само от зодията.А къде с намеци къде директно се усеща че въпросната девойка иска да ме види...пак (виждали сме се веднъж за няколко часа и веднъж за 3 дни пък и не можех да си отпусна потенциала,защото все пак тогава беше обвързана)