.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    Мега фен Аватара на galaxy29
    кажи де

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ами моят ник си е naive :/

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    додох тука за събора на комплексарите
    имам специална покана
    много забавно
    браво

ако припознаваш боряна и нелинда като наивни
    може пък и да не са

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Не знам защо се филмират малките пикли по тия чичковци ( батковци ) - вие можете да се имате за преждевременно узрели, но ако имате малко акъл,защо не се питате тия 30 годишни какво правят с 18 годишни?! Само секс , а ако не дай си Боже преодолявате това с различните етапи - значи тия педофили са недорасли щом намират емоционален партнъор в толкова емоционално незрели момичета
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123 Виж мнението
    Не знам защо се филмират малките пикли по тия чичковци ( батковци ) - вие можете да се имате за преждевременно узрели, но ако имате малко акъл,защо не се питате тия 30 годишни какво правят с 18 годишни?! Само секс , а ако не дай си Боже преодолявате това с различните етапи - значи тия педофили са недорасли щом намират емоционален партнъор в толкова емоционално незрели момичета
    Предполагам възрастта ти не е повече от 19, нали?

Мега фен Аватара на draid
    Моята е повече от 19, обаче също не смятам за нормално лапета на по 18 да вървят с 30-35 годишни. И колкото и да се пънете да обяснявате как може да са зрели за възрастта си, това са два съвсем различни етапа от живота на хората и пропастта в мисленето е огромна.

Град
    София
    Аз по скоро засегнах възрастта, имайки предвид изказа му, а не начина му на мислене. В крайна сметка всеки има право да си мисли, каквото иска, а крайностите и обобщаването не ми се нравят просто.
    Иначе в темата не прочетох някоя от нас да се пъне, че е супер зряла за възрстта си (дори и да си го мисли, просто тук никой не го е изтъкнал), така че тази отметка е ненужна.

tireheb, нали.
    Последно редактирано от Naive : 10-30-2014 на 21:19

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Предполагам възрастта ти не е повече от 19, нали?
    аз предполагам същото за твоята, нали ?

Просто мисленето с възрастта се променя доста. А на 18 няма как да видиш това и не ти се струва толкова фрапантно.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Правиш заключения за възрастта ми по привидно циничния ми начин на изказ,който е такъв съвсем нарочно. Минал съм покрай 19 и влизам в тоя форум рядко,за да допринеса малко за хейтърската атмосфера,а колкото до поста ми - явно на теб не ти са ясно колко прости са всъщност мотивите и стимулите на хората , макар и да е типично женска черта да се опитвате да обвиете всичко в безсмислени усложнения . Разбира се , че не може да се генерализира , но стереотипите са най-вероятната възможност,базираща се на чиста статистика - 90 % + от мъжете , които имат самоуважението да се занимават с толкова по-млади жени , търсят само секс и забавление или просто са емоционално изостанали . Аз на 18 също се смятах за невероятно зрял , но с възрастта нещата се промениха - за скромните ми 23 години , все още твърдя , че съм " дете " - да кажем , че се опитвам да бъда все по-малко арогантен .
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

kaira00
    Guest
    аз бях на 19, а той беше на 28 в на4алото вси4ко беше супер , даже живеехме заедно, но след 2 месеца си проли4а тази разлика в годините и желанията му за семейство ..затова се разделихме , моми4ета живейте си живота и не го пропилявайте с такива обре4ени връзки , наживейте се , защото сега ни е времето

^^Не всички хора на 28-30 искат семейство. Сега се замислям, че вероятно според повечето хора и нашата разлика с приятеля ми е голяма - 8 години. Ама си е до хора, ние не усещаме разликата да ни пречи, даже повече помага. А и нито ми пречи на студентския живот, нито иска деца да му раждам. До човек си е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз искам жена, вила на хавайте, апартамент в Монако, яхта и 5 деца. Хахах
    Последно редактирано от draid : 11-03-2014 на 17:45

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ще повторя вече казаното - не всеки мъж на 30 иска деца и семейство точно в този момент. Разбира се, че се замисля (ако иска въобще), но ако възприема девойката до него сериозно (на каквато и възраст да е тя) ще се съобрази малко и с нея (ако тя също иска деца в даден момент и той го знае).

И ако тя си е решила да има деца на 30 да речем, за да може ад завърши, да си намери работа и т.н. А той в тоя момент е на 30, значи ли че трябва да чака да стане на 42 за да има дете с нея ? Тая разлика в тия години 18 с 28-30г си имат в повечето случаи цяла пропаст във вижданията на двете страни.

би било интересно да се изкажат андрей и драго

Град
    София
    Draid, при тази ситуация е наивно да си мислиш, че ако човекът те обича и те възприема сериозно, ще чака, защото в примера, който даваш наистина дупката е голяма и компромисът е едностранен. При този случай или и двамата правят компромис и тя намалява прага на годините на 25, примерно, а той чака дотогава или просто гледат в различни посоки и плановете им се разминават => разделят се. Егоистично е само той да прави такъв компромис със себе си, ако вече изпитва необходимост за създаване на семейство.

Галакси, те са големички за този форум. :Д

Иначе на draid бих му писала лично, за да му дам пример, ако изявява желание. :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    При този случай или и двамата правят компромис и тя намалява прага на годините на 25, примерно, а той чака дотогава или просто гледат в различни посоки и плановете им се разминават => разделят се. Егоистично е само той да прави такъв компромис със себе си, ако вече изпитва необходимост за създаване на семейство.
    точно

но предполагам, че и те са на вашето мнение

Град
    София
    Ако не е, ще противоречи на всичко, казано от мен дотук.

понеже ви изкараха наивни и ви намекнаха възрастта, исках да уточните, че и хората до вас са на същото мнение

Град
    София
    Винаги могат да ги окачествят и тях като наивни и незрели, загорели. :Д
    Обаче мен лично това не ме засяга, защото знам как стоят нещата и имам(е) подкрепата на много хора. :Д

хахахах, да всъщност :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    А също трябва да отбележа, че в нашите случаи става дума за връзка, изградена върху приятелство
    Ние с Андрейчо бяхме изградили доста добри приятелски отношения година преди да стане нещо повече. Т.е. опознаването не е по време на връзката (или поне не чисто човешкото опознаване). Нели и Драго също се познаваха от преди това и вече имаха някаква представа що за човек е другия. Така че нито една от страните не е тръгнала толкова лекомислено.

Галакси, те са големички за този форум. :Д

Не че това някога е било проблем за когото и да било :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си