Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
щото да можеш да си ги отглеждаш и да им се радваш, като си родиш деца на 40, докато станат на 20, ти вече ще си на 60 и по-скоро мязаш на баба им, а не на майка им, тва е идеята. Също така вероятността да дочакаш внуци намалява, да не говорим за правнуци (щото човешкия живот е ограничен) , също говорят, че внуците евентуално са ти по-мили от собствените деца. (да не ме нападнеш сега, всеки си прави каквото иска в крайна сметка, просто се опитах да обясня какво е масовото схващане предимно в България)
Дай ся да се сгаджосваме само с набори, щото ще одъртеем за деца, докато и двамата узреем за това.

До човек си е, все пак има момичета, които раждат и на 20. Ама и аз не знам защо всички си мислят, че на 28,29,30, вече планираш сватба, купуваш халки и т.н. А това не те прави безотговорен и непораснал, по-добре да имам деца на 35 и да ги искам на 100%, отколкото да родя на 25, а изобщо да не съм подготвена за това. Пък и на 20 да родиш, каква ти е гаранцията, че ще дочакаш внуци или че ще имаш такива.