.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Положението става сериозно

Здравейте на всички потребители, искам да споделя за моя проблем. Студент съм ,но забравям много и лесни неща. Първо мислих ,че си въобразявам поради факта ,че сменяш град, жилище,хора и други неща-и този момент го има,но ето един прост пример с мен,говоря си с приятел , а аз забравям елементарни неща като стол,чаша , казвам му подай ми ..... забравих. Забравям думи от всекидневието ,които се използват всеки ден, за университета пък да не говорим.Концентрацията също ми е на минус ниво -трудно ми е много.Вече се чудя дали да се обърна към специалист-нещо като ,че ли не е наред. Иначе приемам рибено масло, мед си хапвам , не водя застоял начин на живот ,спортувам редовно..

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Така както го описваш със стола и чашата, работата е за специалист. Отивай навреме, с отлагане може да стане и по-зле.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Няма смисъл да му отговаряте, той/тя ще забрави, че е питал/а.

Може да си преуморен. При мен така става в такива моменти.Намери време за почивка. Ако проблемът продължи, наистина се обърни към специалист.

Има вероятност да е от преумора и стрес, ще гледам да наваксам , дано положението не е сериозно,но ако трябва ще се обърна към специалист.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пусни си щитовидни хормони- фТ3, фТ4, както и ТСХ. Може и анемичен да си, оттам да си толкова отвеян. ПКК, серумно желязо и желязосвързващ капацитет ще внесат яснота по въпроса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

пушиш ли марихуана?

Никога не съм опитвал през живота си , цигари съм опитвал,но не пуша,тренирам сравнително редовно.

Към какъв лекар мога да се обърна ,за да си направя изследванията ?

Супер фен Аватара на NissaN
    То от толкова учене се откача(има истински случай)Трябва по-спокойно да се гледа на живота,а не постоянно да си притеснен за учене и от тоя род
    ПС.:Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара чисто ново БМВ (става и с Терано 2)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си