.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy как да му покажа че съм забавна и нормална

знам че сигурно има десетки такива теми, но в момента не мога да попадна на нито една, а ми трябва помощ...аз съм момиче на 12 г ...харесвам момче(на 13)..въпроса е, че и той е един от всеизветните" swagger-и"(точно по тази причина може да е с доста момичета които са мн по-добре от мен и нз дали имам шанс) , а ние сме се виждали горе-долу 6-7 пъти на курсовете по английски, където всичко на всичко сме си казали 2 думи..(напоследък все попадам на момчета, което не ме харесват и оправдянието на всичките е "ние не се познаваме добре..не сме си говорили и.т.н) неща, които и в този случай ги има а аз наистина не искам и той да е поредния който се измъква с това оправдание....въпроса ми макар и сложно зададен е горе-долу има ли някакъв начин да му покажа че съм нормален човек(смисъл нито кифла..нито сдухана зубърка)..също така искам и съвет относно това как да го заговоря..за какво и как да превъзмогна срама и да му взема фейсбука?!?!!?!?!

такива женчовци не ти трябват

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от gabik023 Виж мнението
    за какво и как да превъзмогна срама и да му взема фейсбука?!?!!?!?!
    Това ли било целта.. Кажи му "Найш ли, имам селфи по прашки у фейса. Дай ми твоя за да ти покажа"..

За какво ти е всеизвестен swagger? Не мисля, че ще се различава по нещо от надуваема кукла с тапа отгоре.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Какъв шанс не знаеш дали имаш? Шанс да те покани на рожден ден или да си говорите за дисни сериали? На 12 си все пак, гледай си детството, за момчета имаш цял живот. А и щом е по-голям и е в твоята група по Английски, значи е прост. Не се занимавай с него. :д

Супер фен
    Ebasi jalkata .

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Ebasi jalkata .
    е не сривай така на детето самочувствието де... от мъка ще вземе да се напие с кола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си