- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Halloween
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте, хорааа :д
Ще празнувате ли? Маски, костюми а-у? Имате ли идеи вече?
П.П. Без вървежни мнения как сме българи блабла, и не трябва да празнуваме чужди празници. Бла-бла. Bullshit.

Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ще се гримирам нещо и напия с две аверки. Решили сме да пием ромче. :33
И аз съм с приятелки, само че ще караме на уиски :д Най-вероятно няма да съм определен персонаж, а ще съм в черно и с шантав грим. Ще правим домашно парти.
Само да кажа, че миналата година партито в Soundwave беше мноого готино. Всички се бяха маскирали, имаше много интересни образи. : ))

Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор
И понеже съм върла блек метълка, а по halloween всички се скъсват да се обличат като готици и метъли, смятам да се гримирам, да си топирам косата, да намеря дрехи на заем и да се облека "нормално".
Но разбира се, няма да го направя.
Изрично са ви помолили да не плюете празника.Какво значение има кой празник е български и кой не? Това, че някой празнува Хелоуин, не означава, че си е сменил религията, националността или принципите. Свети Валентин да не би да е български празник? Какво лошо намирате в това някой да прави нещо, което му харесва? Хелоуин е повод да се събереш с приятели, да си развиеш малко въображението, да внесеш малко промяна и да си правиш кефа! Още сумати празници и обичаи са взаимствани от други държави, сега това е най-близо и всички за него се хващате! Прост пример: обичая с жартиера на булката на сватбата да не би да е български? Не е нужно да се ограничаваме в собствените си празници и обичаи, живеем в свободен свят, всеки е свободен да прави каквото си иска!

ко ми се обясняваш ве Котка Цъфнала
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
брао ве пое го като пич
7/10
не ми се карай ве брат
да малко парти
аз ще съм неиндентифициран елфски герой от задругата на пръстена
който аперънтли ще носи The one ring но в сребърен вариант
и да