.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Коса

Red face Коса

Здравейте!Искам да попитам, ако някой знае с какво степче за пиене мога да си боядисам косата Руса. Косата ми права и цвят млечен шоколад почти руса, но искам още повече, но неискам с боя. Без критики и ако някой незнае нищо па темата нека не коментира.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Би трябвало да стане с круша, но не е сигурно. И не искам да те разубеждавам, но само да те предупредя, че от това нещо няма отърване - цяла година бях с червени краища докато не ги изрязах напълно и дори сега пак има следи по връхчетата. И на цялата коса ли искаш, понеже ще се скалпираш с врялата вода по главата! Най-добре се вържи на опашка и я топни в казана Бтв, аз съм с тъмнокестенява коса и много искам да се боядисам в някакъв карамелен нюанс, но не ми се разправя с бои. Та, видях един гел на Лореал за перманентно изсветляване на косата с два тона и напролет ще действам! ^_^ Ако искаш го потърси, звучи по-добре от степче. И ако все пак си твърдо за него, ако има нещо друго, питай.

Искате да кажете, че тъмна коса че се изсветли с обикновено степче ?

Зависи и от това колко ти е тъмна и какъв цвят искаш. На черно примерно едва ли ще хване лилаво, да не говорим за русо.

Aм не съм си боядисвaлa косaтa със степче но зa русо според мен нaй добрия избор е степче aнaнaс понеже кaто го рaзтвориш във водa стaвa жълто

То и портокала става жълт, но като са толкова ярки на тъмна коса ще стане по-скоро оранжево. :д Ако косата е светла да, но за кестенява най-добре е нещо по-бледо.

Какви са тези степчета?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо направо не земеш с боя да се намажеш вместо да се чудиш с какво степче а не е сиг дали изобщо ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си