Здравейте, дойде и моят ред да се оплаквам от положението си, любовни мъки и страдания, изпитани от всички, но ще споделя с вас, защото нещата още са пресни и може би ще получа някой, добър съвет. Та запознах се с въпросното момиче, много странна по характер, отвеяна, метъл ftw, аниме фен, филмарче, абе точно като мен. Напълно еднакви сме, паснахме веднага, сближихме се, бях първото момче с което комуникира по по-различен начин, наистина мисля че станахме близки, радостта ми не беше дълга. Същият ден в който си поговорихме, вечерта спря да ми пише, после спря и да ме поглежда, ето така без да каже нищо. Най-фрапантният случай беше когато отивах да говоря с нея, а тя се обърна и побягна....
Неможах да я забравя... Половин година по-късно, тъкмо я бях забравил и нещеш ли тя се върна в живота ми с гръм и трясък....Всичко започна бурно и в рамките на една седмица, седяхме на една пейка и я гледах влюбено, говарихме си мило, погледи, усмивки..... Нещеш ли на следващият ден, стана същото като преди време-пълен игнор без да знам защо...
Незнам и къде се намирам, в чудо съм.. :/ как бихте коментирали?