.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Направих белята

Ядох печено кисело зеле и комфитюр от малини. Много ми се осладиха. На сутринта след, като се събудих изпуснах няколко пъти газове и се излежавах в леглото. Аз през почивните дни обичам да се излежавам. След поредното изпускане на газове усетих, как се изпускам в прашките. Оцапах леглото и себе си. Хвана ме голям срам, защото в стоят където спя спи и сестра ми, но тя е на отделно легло. Станах да се почистя и изкъпя и тя видя какво се е случило. Засрамих се много. Трябва ли да се срамувам от тази случка?
    Последно редактирано от ringgirl : 10-26-2014 на 13:38

Супер фен Аватара на skate
    zapla6i q sestra ti ako kaje 4e 6te i sa izpardi6 na feisa dokat spi

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Дано сестра ти не е копрофил.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на RapExotic
    Другия път използвай памперси ..

godboy
    Guest
    Ами бих те посъветвал следващтия път да се храниш по разделно!

Дай и на нея да яде от същото и тя да се изпусне, тогава ще те рзбере, и няма да има за какво да те е срам.

Анален правиш ли?

Следващия път, трябва да изпревариш ситуацията

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от ringgirl Виж мнението
    Ядох печено кисело зеле и комфитюр от малини. Много ми се осладиха. На сутринта след, като се събудих изпуснах няколко пъти газове и се излежавах в леглото. Аз през почивните дни обичам да се излежавам. След поредното изпускане на газове усетих, как се изпускам в прашките. Оцапах леглото и себе си. Хвана ме голям срам, защото в стоят където спя спи и сестра ми, но тя е на отделно легло. Станах да се почистя и изкъпя и тя видя какво се е случило. Засрамих се много. Трябва ли да се срамувам от тази случка?
    Да бе да

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    аман от малоумните ви теми вече

Според мен няма от какво да се срамуваш Мисля че няма човек който не се е изпускал,затова никой няма право да ти се смее или да ти се подиграва! А относно сестра ти, просто можеш да я помолиш да не казва на никого и това да си остане между вас двете. Ако те обича и иска да не те засрамва тя ще те послуша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си