.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    diable90
    Guest

от много вере мисля

от много време търся чай за пушене но не обикновен мисля че има по смартшопове търся да си взема от нета или зелени билки чая се продава в пликове нз по колко грама най-малко 20 а билките нз продаваха по едно време в софия до една метадонова програма на пиротска употребява се на много малки количества зашото е много силен и е доста по различен от тревата ще се радвам ако ми помогнете да намеря
    Последно редактирано от diable90 : 10-26-2014 на 13:45

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Що се занимавате с глупости? Точно тия "дизайнерски" щуротии имаше цяло предаване как изкукват и изпукват маса лапишняци, защото били легални. Тоя "чай за пушене" най - вероятно говориш за салвията, която вече не е легална, не се продава по такива шопове и ще си я намериш трудно от същите, от които можеш да си намериш и другите простотии., но съм чувал, че шансът ти за лош трип е доста висок. Не се занимавай с глупости най - добре.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

diable91
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Що се занимавате с глупости? Точно тия "дизайнерски" щуротии имаше цяло предаване как изкукват и изпукват маса лапишняци, защото били легални. Тоя "чай за пушене" най - вероятно говориш за салвията, която вече не е легална, не се продава по такива шопове и ще си я намериш трудно от същите, от които можеш да си намериш и другите простотии., но съм чувал, че шансът ти за лош трип е доста висок. Не се занимавай с глупости най - добре.
    Това го знам от доста дълго време попринцип лошите трипове се получават при хора с слаба психика проблеми с сърцето може да ти доведе много проблеми в такъв случай или ако си уплашен когато го взимаш виждал съм го много пъти при много хора принципно е до това как се настройваш при страх е отвратително хваща те сташна параноя аз съм пушил с месеци доста често от целия град имаше няколко човека на който им понасяше и не е салвия сигорен съм то на цвят е почти жълто а билките са светло зелени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си