Усещането по време на възбудата, секса и оргазма след това.
Здравейте, от доста време насам, се опитвам да разбера как другите хора и особено жените биха сравнили физическото усещането по време на секса и така сладкия оргазъм, който настъпва след това.
Казвам особено жените, защото винаги съм се чудил, дали усещането от стимулирането на женските гениталиите е същото както при стимулацията на пениса. Наясно съм, че усещането дори от мъж на мъж се различава, но тук разликата е по скоро в нюанса и силата на самото усещане, не вярвам да е чак толкова драстична, освен ако не говорим за обрязън пенис, както ще стане ясно по надолу. Колкото и пъти да съм питал, някое жена какво точно изпитва, докато стимулира клитора си,( предполагам усещането при клиторната стимулация е много по-близко до усещането, което доставя пениса, то дори и на вид си приличат, клитора е като мини пенисче. Вагиналните усещания са съвсем други висини ) не съм получавал подробен и изчерпателен отговор, по който бих могъл да се ориентирам, дали говорим за едно и също усещане.
Отделно, много често отговорите са крайно противоречиви, което допълнително допринася за объркването ми по темата. Ще съм много благодарен, ако се включат повече жени и които с подробности и примери се постараят да обяснят на нас мъжете, какво точно усещат по време на половия акт и особено от стимулацията на клитора, както и усещането по време на оргазма.
Ще се опитам да опиша това, което аз като мъж усещам по време на възбуда и стимулация, а то е нещо наистина невероятно... В тялото започват да бушуват огромен микс от хормони, които буквално опияняват мозъка и го карат да върши безумни, дори опасни неща, които иначе никога не би направил. Всякакъв глад, умора, изчезват, дори притъпява и болки ако има някъде, всякакви притеснения, нерви, тревоги също отпадат.
Пениса започва да се пълни бързо с кръв и за секунди от мъничко, безтегловно и безчувствено парче месо, става твърд като скала, готов за моментално действие ЗВЯР. Огромна енергия от цялото тяло се концентрира в него. Усеща се едно изтръпване там и чувствителноста му се е увеличила хиляди пъти. В този момент, пениса може да се оприличи като риба на сухо, с всяка своя клетка копнее и жадува да се потопи някъде на тъмно, влажно, топло, меко и хлъзгаво място. Това е единствената и едничка цел с която се е пробудил, да намери място отговарящо на описанието, където да изгаси огъня, който го изгаря. Цялото тяло заедно с мозъка, правят всичко възможно, това да се случи Какво по-добро място от вагината? Просто пениса и вагината са създадени един за друг Като евентуален заместител, устата и дупето също отговарят на описанието Момента в който пениса попадне в описаните условия, мозъка е на прага на лудостта, още една крачка и ще бъде загубен завинаги.. Усещането в този момент е много, много сладко, направо ти потичат лигите от сладост, буквално все едно ти се яде страшно много сладо и има шоколад пред теб Самото протриване на пениса, наподобява нежно гъделичкане и сърбеж. Най-чувствителните зони са цялата главичка, особено коронката и така наречения френулум, мястото около което се съединява ципата с препуциума (кожата която покрива главичката). Най приятното усещане идва от ridge band-а, това е част от препуциума и представлява вълнообразно силно нагъната кожа, която е изградена от по специални, много чувствителни клетки, проверете в wikipedia (при обрязаните пениси, тази кожичка липсва). Усещането, което идва от стимулация на главичката и на ridge banda е сходно, но малко по различно. По време на самия акт, всички усещания се сливат доста и е трудно да се разграничи кое от къде идва точно, поради тази причина, не си давах сметка, че най-приятна е стимулацията на ridge band-а, информация за него открих случайно преди време. Съсвем лекичкото му придърпване, може да отключи оргазъм или поне изхвърляне на сперма. Аз успях да развия техника, чрез стимулиране най-вече на ridge band-а да изхърлям известно количество сперма, без да достигам до оргазъм, тоест стигам до точката от която няма връщане, правя половин крачка и се връщам Така възбудата и ерекцията остават, а в същото време се вкарва и сперма в играта, което е много приятно. Просто по време на акта, времето спира да тече, все едно си в безтегловност, носиш се във въздуха и летиш. Единственото ми желание, е това невероятно преживяване да продължи вечно. В този момент, секса е единственото нещо което ме интересува. Това е процеса, в който двете тела се сливат и стават наистина едно цяло. Всяко хубаво нещо обаче, си има и край, който e в кратък интервал, но фантастичен и много мокър Идва големия Оргазъм, който макар и да протича няколко секунди, е кулминацията на всички усещания до момента, умножени няколко пъти. Буквално имам чувството, че ми изсмукват мозъка през кура, което не е далеч от истината, ако някоя устичка го е всмукала дълбоко :P Чувството е като да имаш много, много силен сърбеж за дълго време, примерно месец и направо да се побъркваш, защото не може да се почешеш. Оргазма е точно това почесване, направо ми идва да крещя и да цвиля от кеф. В тези няколко секунди, мозъка ми е пред изгаряне, колената ми умекват, просто усещането как се изхвърлят горещи струйки гъсто бяла сперма, която до този момент е чакала в каналчетата около тестисите и е създавала огромно напрежение е невероятно. Случва се буквално изригване като от вулкан, експлозия с епицентър пениса, която се разпростира на вълни/контракции из цялото тяло. Всяка вълна изригва гореща порция сперма, като първите 2-3 вълни са най-силни и най-обилни от към количество сперма и усещане. Просто тогава, крещя от благодарност за това страхотно преживяване. За съжаление, колкото и да са хубави няколкото оргазмени секунди, както и при пепеляшка, магията след тях приключва, мозъка изтрезнява от ОГРОМНОТО опиянение(тук е момента в който мъжа вече съжалява, ако е изневерил или се е включил в не-безопасен и рисков секс) пениса отново става едно безчувствено парче месо, появява се глад, умора и нежелание за сексуална активност, просто тотално безразличие, много странна работа.. След някакво време, при мен доста кратко, процеса по възбудата започва да работи отново, но вече не в цялата тази сила описана горе.
Та общо взето това представлява усещането при мен от мъжка гледна точка, ако има някакви въпроси ще се радвам да отговоря Сущо така, ще съм много благодарен, ако има повече участници, особено жени, които да споделят как е при тях