Здравейте! Момиче съм на 14 и наскоро говорих с майка си относно секса... Имам сериозен приятел и с него решихме да го направим. Майка ми не знае за това...всъщност никой не знае. И като си говорихме тя ми каза да й кажа като решим да го правим, защото трябвало да почне да взимам противозачатъчни и задължително да ползвам презервативи... Питах я дали презервативите са достатъчни, а тя ми отговори , че пак има вероятност да се забременее, ако презерватива се скъса... После й казах, че доколкото знам те трудно се късат(чела съм доста преди първия ми път) и ако се скъса трябва да се вземе ескапел... тя каза, че ако се скъса няма да разбера, защото няма да се види, понеже дупката можело да бъде много малка и да не се забележи... въпросът ми е това вярно ли е или само се опитва да ме сплаши? ... Защото ако е вярно не искам да ставам майка на 14-15 . С приятеля ми винаги се пазим ( с кондом) и досега не се е късал...

Ако смятате да ме обиждате заради действията и възрастта ви искам да ви предупредя, че са напълно излишни и ненужни... Станалото станало... няма връщане назад...а и дори да го върна пак бих направила същото... смятам, че съм готова, затова си спестете обидите и нападките