- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Old school....
Съвсем случайно попаднах на имейл с парола и потребител за форума...а беше преди 11 години !!!
Което ме върна назад във времето, когато постнах как за първи път съм правила секс, как ме заряза първото гадже и какъв рев беше....хохо.... и сега си гледам подписа, който датира сигурно от същата година и мн си се кефя. Нищо ,че доста съм одъртяла и нещата вече са къде-къде по-различни ! Но....
Im here !
Което ме навява на мисълта....Къде е Любо с 555555 ?
И защо да го *** ни махнаха старата мирка?
Беше по-забавна от фейса?
i was born when you kissed me and i died when you left me,but i lived for six month you loved me!
времената в мирка, това са незабравими спомени за всеки мирка юзър.
Не ти разбрах идеята с броя мнения но както и да е..... на стаж съм по-голяма
И да.... много неща са се променили....но и тийновете ми изглеждат доста по-неадекватни, макар да има инфо навсякъде и за всичко
i was born when you kissed me and i died when you left me,but i lived for six month you loved me!
imam 6k epichni mneniq edva li e umestno da mi govorish na ti
на 13 години си ....дали си си въобразил че ще ти говоря на вие ?![]()
Ами обеси секато гледам по 100 поста , които нямат и 1 смисъл.... учудена съм, че си само с 6 хил мнения
![]()
След като завършиш някога висше.... издигнеш се в обществото и постигнеш нещо - може да изискваш, да претендираш и пр... тук си един от многото и определено формата "ВИЕ" не върви
Но уважавам интелигентният ти начин на общуване, затова не ми пречи и на Вие да ти "говоря"...ако ще ти почеше егото