Как да я накарам да спре да ревнува толкова много??
Здравейте, имам следния проблем. Вече ходим с гаджето ми от 9 месеца. Много я обичам и тя мен също. Неразделни сме. Постоянно си обръщаме внимание, виждаме се често, говорим си често и си пишим много често. като цяло винаги единия трябва да знае другия какво е правил, какво прави и какво ще прави. Според мен сме си прекалено близки за връзка от 9 месеца но не това е проблема.. От както ходим съм се запознал със много хора от които да кажем 10% процента са момичета а останалите 90% момчета. Като стане дума за запознанства с момичета, тя направо побеснява. С момчетата няма никакъв проблем. Супер ревнивата е и не спира да се сърди за щяло и нещяло. Няма момиче от въпросните 10% момичета за които да не ме е ревнувала и за което да не сме се карали. Често се караме, но в повечето случай е заради някое момиче. Запознах се със момичета във фейсбук, и като си пишем, мойта направо полудява. Личи си, че няма никакви свалки в чатовете но мойта не ме разбира. Винаги показвам че си имам гадже пред други момичета. Да кажа само че си имаме паролите за фейса и често се следим с кой си пиши другия и така... Всеки път когато момиче разговаря или си пише с мен, е начало на един спор. Тя постоянно се сърди, вика ми неща от рода на "отивай си при нея като толкова те кефи" а няма такова нещо. Искам да я накарам да спре да ревнува толкова много . Дори това да означава да не сме си чааак толкова близки. Колкото и да разговарям с нея относно това, тя просто забравя за разговора ни и пак се сърди след седмица. Една и съща история се повтаря. Приятелите ми и те казват че е глупаво да се сърди относно това. Преди 2 месеца тя ме запозна с една нейна приятелка, опознахме се и си писахме неважни неща относно различни теми. 2 седмици след това мойта се скара с нея заради ревността и, и сега вече не се понасят (по скоро мойта не я понася) и се сърди когато осъществя всякакъв вид комуникация с момичето. Наскоро почна да ревнува дори и най-добрата ми приятелка! А с нея се познаваме от 3 години -.-. Мойта си няма много приятели и не мога да и се сърдя защото тя си има основно само мен. Какво да правя??
Последно редактирано от stefbg24 : 10-26-2014 на 23:20