.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Болка в члена.

Здравейте. Скоро правих секс за първи път след този акт ме боли члена . Главичката е много зачервена тя ме боли много т.е препуциума ..... Нормално ли е това?

Пишете де.......

Каква е болката, щипе или пари? И главичката и препуциума са две различни неща. Щом е зачервена , това най-вероятно е инфекция. Питай момичето има ли подобни симтоми, най-вероятно ще има. Иначе не е нормално.

Немога да го обесня както трябва... Немога да си оголя пениса вече имам подутина в слабините и имам някакъв бял секрет по главичката немога да си я оголя , но със зор и стискане се вижда секрета ........

Отиди на уролог най-добре,няма смисъл да гадаеш.

Проблема е ,че ме е срам да кажа на нашите и ме е срам като отида на уролога да се съблека и да говоря какво ми има.....

Цитирай Първоначално написано от stoyanov2121 Виж мнението
    Проблема е ,че ме е срам да кажа на нашите и ме е срам като отида на уролога да се съблека и да говоря какво ми има.....
    ми ако стане много зле и ти отрежат пениса :X по-добре ли ще е.. кажи им

Отиди на лекар, явно имаш проблем. Няма страшно, лекарите на какво ли не са се нагледали, а и това им е работата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Иди на уролог,за да не стане по-лошо.
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Не най-добре, а задължително отивай на лекар.

Очевидно имаш сериозен проблем. Срам те е, еми да, на всеки му се е случвало , ама помисли за последствията ,които ще станат. На всеки му се случва да ходи на уролог. Отивай, защото не се знае какво и какво може да стане, но както го описваш ти, че и толкова бързо е станало по-лошо , задължително отивай на лекар. Ще има неща , от които повече ще те е срам, това е само , така да кажа, изпитание за напред. Кажи на баща си, би трябвало той повече да те разбере, но пак казвам- отивай на лекар! Нещата са сериозни , а ти си голям.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Здравейте. Скоро правих секс за първи път след този акт ме боли члена . Главичката е много зачервена тя ме боли много т.е препуциума ..... Нормално ли е това?
    Нормално е да има първи път, иначе не би имало втори

Повече от фен
    Лекар!

Супер фен Аватара на NissaN
    Хванал си нещо от тази която си е.ал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си