.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Вярно ли е, че.....

Попринцип знам, че най-много внимание на недостатъците си обръщаме самите ние. Казват че каквото мислим или чувстваме го предаваме на околните. Като да речем някой обръща голямо внимание на рошавата си коса или се чувства като костенурка, другите ще го усетят ли това? Знам, че въпроса ми е глупав, но ме интересува. Моля без хейт.

Мега фен Аватара на galaxy29
    да

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    някои да, други не, защото не ги интересува
    всъщност какво значение има? Приеми себе си и света, или промени нещото, което те кара да се чувстваш некомфортно

Мега фен Аватара на RapExotic
    Казва се комплекси и определено си личи отстрани.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Зависи от човека който ти е насреща , но общо взето да - личната ти самооценка се вижда . Ако е ниска , някои хора могат да се възползват от това. Пълно клише е , но можеш да заобичаш недостатъците си , само като ги приемеш като част от себе си.

Разбира се, че си личи и околните го забелязват, затова е добре да си знаеш недостатъците или комплексите, както искаш го наречи и да умееш да си ги прикриваш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    различно е

И аз мисля, че много зависи от ситуацията.

особено при момичетата е много очевидно.

Много ясно, като се чувстваш без самочувствие и с недостатъци ти неволно някак си ги подчертваш и разбира се, че околните го виждат.

Аз например, ако не съм в настроение, нямам желание да се обличам и да се правя на красива и повярвай, околните и приятелите ми винаги го забелязват. Някак си несъзнателно се предават нещата.

Не, надали на някой му пука за твоите комплекси и недостатъци, при условие, че си има собствени такива, за които да мисли.

Не знам аз дали предавам на околните някакви емоции, но знам, че когато около мен някой е крив или уморен, задължително ми влияе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си