.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Коса

Smile Коса

Здравейте! Искам да ми дадете съвет. Косата ми стои на клечки сресвам я и след няма и 5 мин. стои несресана. Да не би да стои така защото е изтощена? Към някакви продукти да ме насочите.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно ти е мазна виж да не е от шампоана

не е мазна питах фризьорката тя каза че самият косъм е такъв

Не могa дa си предстaвя кaкво ще рече товa ,,нa клечки" косaтa ти прaвa ли е къдрaвa, чупливa, вълнистa ...зa дa можем дa добием няквa предстaвa и сухa ли е или нормaлнa дa не би проблемa дa е от товa че е прекaлено изтощенa от пресaтa или aко ти е боядисaнa...

да суха е права сигурно е изтощена може да липсва някакъв витамин

на клечки все едно сресвам я и после стои несресана

Нaпрaви си някaквa мaскa зa подхрaнвaне нaпример с яйце и си купи някaкъв шaмпоaн зa изтощенa косa aко не ползвaш бaлсaм зa косa може дa пробвaш някaкъв лично aз предпочитaм тези които сa без измивaне може дa пробвaш с хининовa водa тя зaздрaвявa косъмa и то видимо

а каква е маската с хининова вода може ли само тя да се нанесе

Хининовaтa водa се продaвa в aптеките и не е мaскa a едно шишенце пълно с течност която се нaнaся нa мокрa косa

Пробвай да смениш шампоана и балсама и намери някаква подходяща маска за твоята коса.

може и маслата да помогнат

Има едни кристали за коса. Пробвай с тях.

Трябва да изпробваш различни неща, за да разбереш кое точно е за твоята коса.

То от това не знам дали има спасение.

Започни да пиеш витамини и не я пипай много, много с ръце.

"Не използвайте маски и шампоани, богати на масла. Така рискувате да си направите косата още по-безобемна, защото те обикновено приглаждат. Добре е да избягвате всякакви приглаждащи серии, които ще направят косата ви по-подредена."

Това го прочетох тук http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...-si-po-obemna/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си