- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- пиърсинг на езика
Здравейте ������ искам да попитам знаете ли добро студио в София където да ме пробият без разрешение от родител, колко струва пробиването на езика, ако вие имате пиърсинг някъде къде се пробихте и доволни ли сте, пиърсинга на езика влияе ли по някакъв начин на целуването, колко време след пробиването не трябва да пия алкохол и да се целувам?
Благодая предварително ������
Последно редактирано от Haleyw : 10-31-2014 на 07:02
Не влияе на целуването, поне 2 седмици не пий алкохол. Аз се пробих в Плевен, но в което и да е по-известно студио в София да отидеш, предполагам ще се справят добре, не е кой знае каква философия..
Аз първите 5-6 дена го карах на мачкани картофи, просто защото изпитвах дискомфорт, ако ям друго. Болка в първите дни има, поносима е, като си чекнеш езика се усеща повече, а самото пробиване не боли. И винаги след всяко хранене (или опит за такова) се жабуркаш със сандрин.
Можеш да смучеш ледчета, ако те наболва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Благодаря
А това със сандрина колко време трябва продължи и след колко време мога да сменя обицата
Около две седмици пак горе долу.. Сутрин и вечер задължително, както и след всяко хранене.
А обицата си я смени, когато усетиш, че не те боли/не изпитваш дискомфорт.. но пак.. преди това се жабуркай, стерилизирай си хубаво обицата, чисти ръце и тогава..
Аз като си сложих по-къса обица и ми беше малко тъпо, че не мога да си играя с нея и се върнах към старата.. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.