Ами аз при родителите ми немога да се върна , защото те въобще не се грижат за мен .
Там ще е по-зле , защото по цял ден са в Боровец , а сега за зимата е невъзможно дори да ги видя .
Също така там училищата са пълни с мангали , а учителите са западнали хора , дето не са ги взели никъде и са на по 60 години . Родителските права са прехвърлени на моята сестра , миналата година .
Сестра ми да работи о.О ? Тя е такава кукетка , че не хваща една чиния да измие , вие ми говорите да чисти ...
Приятеля и е оправител на някаква фирма, дето има тирове и работят като таксита и тръгва в 8:00 сутринта , а си идва във 2:00 следобяд . Каквото той изкара , сестра ми за няма и 1 седмица го е профукала , затова тя не е свикнала да работи . Харчи парите , които мама и тате изкарват от хотела Нашите им купиха кола , апартамент , изхранват ги , а тя не им е благодарна .Кандидат студентка е със био химия или нещо такова с био почващо . Говорих със нея вечерта , но тя не ми каза почти нищо съществено и ми се изсмя . Каза ми ,че не е било тормоз това и аз съм знаел , че ме обича и се грижи за мен ... това , което и вие ми казахте . Тя каза ,че ще ме взима с нея и ще ми обръща по-голямо внимание , но нека да видим дали ще си изпълни обещанието Приятеля и е по свестен и той се грижи повече за мен .