.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от KingsizeBG Виж мнението
    Здравейте. Момче съм на 13 години (Септември ги навърших) . Имам сестра, която е на 19 , пуши и пие алкохол, и има приятел на 19-20 години. Нашите родители и родителите на приятрля и живеят във Самоков , защото имат хотел в Боровец. Живея сам със сестра си няйния приятел в София, където и уча.
    Никога не съм лишаван от нищо, но моята сестра се мисли за моя майка, а всъщност не се грижи добре за мен. Държи се като дете, излиза с нейни приятели, с гаджето си правят секс в мое присъствие, не готви, не чисти... Казвал съм за тези проблеми на родителите ми, но те немогат или не правят нищо. Аз немога да измисля нищо, въпреки че я обичам много...
    Помага ми с учене и домашни и тогава си се държи нормално, но когато пие нещо и превърта съчмата, почва да ме дърпа за косата, да ме удря. Не че не удря или скубе силно, ама всеки ден като ви го правят... все някога ще ви писне..
    Дайте ми някакъв съвет, как мога да я свестя илу нещо да направя тормоза да спре.
    Ти да видиш. Викаш хотел в Боровец ? Може би имаш в предвид някоя вила или ? Кой е тоя хотел я кажи, че ми стана любопитно.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Еми щом сте се разбрали, всичко е точно. Ама аз не бих се съгласил като сестра ти, пич. Щото Самоков е на 20 минути от Младост и имаш транспорт доста редовен. Не е като да не можеш и да си живееш там и да учиш в София. Пак ти казвам, тя с нищо не ти е длъжна. А явно е и интелигентно момиче, щом се е насочило към нещо, което започва с био. Научи се и ти в нейната къща да поемаш отговорности.
    Абе малко зор ще види да стигне до младост за 20 минути. По това дефиле си трябват едно 40-45мин и то със сравнително бързо каране. Ако пристигне в час пик ще има да виси по околовръстното или като цяло на влизане в София. Зимно време нещата биха били дори по-сложни.
    Последно редактирано от draid : 11-02-2014 на 21:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си