Хей! Туко-що се регистррах, за да споделя проблема си и да получа съвет.
Имам най-добра приятелка която обичам (ще я нарека Н) , но има още едно момиче с което се предполага че сме приятелки. (тя ще бъде Ц) Казвам че се предполага защото... сложно е. Ето обяснението. Преди 2 години Ц се разболя от епилепсия.След това тя коренно се промени. Тя си мислеше че всички виждат че и има нещо и затова започна да се държи надуто, грубо. Само ме използваше. Казах и че не ми е приятно и тя се побърка. След това ми се извини, но започна нова песен. Постоянно разменя мен и Н. И под разменя имам предвид-една седмица дружи само с Н и мен все едно ме няма. И после обратното. Ние с Н постоянно си говорехме колко ни е гадно заради нея, но не знаехме какво да правим, защото се притесняваахме за здравето и. Накрая на мен ми дойде твърде много и се разкрещях. Разказах на Ц всичко което мисля за нея. Тя пак ми се извини, но не промени държанието си. Сега ние с Н не знаем какво да правим. Дори класната е забелязала какво става но ние просто си мълчим заради бослетта на Ц. Знам че тя не е виновна че има епилепсия, но моля ви помогнете. Как да и кажем с Н, че не желаем да сме нейни приятелки вече. Мерси предварително.

П.С.Много се извинявам ако има правописни грешки и за липсата на запетайки.