.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ами, рагиоле, не се заяждам, знаеш, че те харесвам, ама 14км без прекъсване...Е–БА–СИ! за такива по-дълги разстояния колкото по-фин си, толкова по-добре. съдя по добрите дистанционни ски бегачи. и аз имам някъв опит в бягането и тва ми е напълно непосилно без прекъсване /не, че нещо, но ставам ппц/. никога няма да забравя как може би вторият най-титулуван ски бегач - Петър Нортхуг - беше гроги след едно убийствено състезание на 10км и става въпрос за ски. да, там си даваш зор, но все пак...ски. ( :

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ами, рагиоле, не се заяждам, знаеш, че те харесвам, ама 14км без прекъсване...Е–БА–СИ! за такива по-дълги разстояния колкото по-фин си, толкова по-добре. съдя по добрите дистанционни ски бегачи. и аз имам някъв опит в бягането и тва ми е напълно непосилно без прекъсване /не, че нещо, но ставам ппц/. никога няма да забравя как може би вторият най-титулуван ски бегач - Петър Нортхуг - беше гроги след едно убийствено състезание на 10км и става въпрос за ски. да, там си даваш зор, но все пак...ски. ( :
    зависи какво бягане. ако е леко и имаш опит- може и с 30 кг да го избягаш

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    зависи какво бягане. ако е леко и имаш опит- може и с 30 кг да го избягаш
    По нанадолнище можеш да стигнеш и 40, а ако те пуснат отвисоко, само земята ще ти е граница

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пробвал съм се и по други начини да се осмъртя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си